10.9.2019
ELLINOORAN UUSI ALBUMI SUORAAN SUOMEN VIRALLISEKSI LISTAYKKÖSEKSI!

 

Ellinooran uusi albumi Vaaleanpunainen vallankumous julkaistiin 30.8. ja se nousi heti ensimmäisen viikon jälkeen suoraan Suomen virallisen albumilistan ykköseksi! Platinaa ennakkoon striimannut albumi on menestynyt myös Spotifyssa – julkaisupäivän jälkeen 10 kappaletta nousi Spotifyn Top 50 -listalle. Ellinoora on onnellinen albumin menestyksestä ja saamastaan palautteesta:

”Aivan mieletöntä!!!! Ollaan tehty paljon töitä tän albumin eteen. Tuntuu hienolta, että ihmiset ovat löytäneet tän levyn ja voin kokee tulleeni ymmärretyksi. Viikonloppuna aloitettiin rundi loppuunmyydyillä keikoilla, joilla esitetään koko albumi alusta loppuun. Se tuntuu perustellulta ja merkitykselliseltä. Mulla on semmonen tunne, että jotain tapahtuu, jotain hyvää on nyt meneillään. Kokonaisvaltaisesta visiosta on kannattanut pitää kiinni. Nää viimeisimmät viikot ovat olleet urani kannalta niin upeita hetkiä. Ensimmäinen albumilistan ykkönen kruunasi vielä kaiken. Välillä mietin, että tapahtuukohan tää oikeesti. Jos joo, toivon että muistaisin nää asiat tarkasti vielä vanhana. Kiitos jokaiselle levyä kuunnelleelle!”

Uuden sukupolven popartisti Ellinoora tunnetaan lukuisista hiteistään kuten Elefantin paino, Leijonakuningas ja Bäng Bäng typerä sydän (feat. eetu). Viimeistään syksyn 2018 Vain elämää -ohjelman myötä hän nousi koko kansan tietoisuuteen ja vakuutti monipuolisena artistina ja biisintekijänä.

Ellinoora ei ole vain lahjakas laulaja-lauluntekijä vaan myös valovoimainen live-esiintyjä, jonka konsertit saavat ihon kananlihalle ja suupielet hymyyn. Syksyn spesiaali klubikiertue alkoi viikonloppuna Helsingin Korjaamolta. Katso kaikki kiertueen päivämäärät täältä.

Lataa Ellinooran promokuvat täältä!

Ellinoora:
Instagram
Facebook
Spotify 

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.comKeikkamyyjä:
Samppa Hartikainen / Warner Music Live
samppa.hartikainen@warnermusic.com