9.9.2019
LAURI TÄHKÄN HUIKEALLE MENESTYKSELLE EI NÄY LOPPUA – SUORAAN SPOTIFYN YKKÖSEKSI!

 

Lauri Tähkä on yksi Vain elämää -juhlakauden artisteista. Uusi kausi alkoi perjantaina Antti Tuiskun päivällä, ja Lauri Tähkän tulkinta Blaablaa (en kuule sanaakaan) -kappaleesta kosketti katsojia niin paljon, että biisi nousi Spotifyssa suoraan maamme kuunnelluimmaksi!

-Minulle oli täysi yllätys, että biisi meni ykköseksi. Tällaisen vuoden jälkeen se liikuttaa ja koskettaa jotenkin erityisen paljon. Samoin koskettavat ne kaikki pysäyttävät stoorit, joita olen ihmisiltä viikonlopun aikana saanut. Musiikissa on kyllä kummallinen voima, sitä ei pysty selittämään, Lauri Tähkä sanoo.

Lauri Tähkän lisäksi myös muut Warner Music Finlandin julkaisemat Vain elämää -kappaleet menestyivät listalla: Elastisen Keinutaan nousi kolmanneksi, JVG:n Rahan takii neljänneksi, Vesalan Nyt kommentoin sijalle kuusi, Erinin Mä hiihdän sijalle seitsemän ja Maija Vilkkumaan luotsaaman Tarharyhmän Tragedia oli Spotifyn 13. kuunnelluin kappale. 

Lauri Tähkällä on takanaan menestyksekäs vuosi: hänen maaliskuussa julkaistu albuminsa Meidän tulevat päivät on ylittänyt platinarajan ja se nousi suoraan julkaisustaan virallisen albumilistan ykköseksi. Tuolloin neljä albumin kappaleista kohosi Spotifyn top 50 -listalle. 

Meidän tulevat päivät -levyltä on tähän mennessä julkaistu kolme singleä: Mä en pelkää, Palavaa vettä sekä tuoreimpana Mustaherukan tuoksuinen tyttö. Keskikesällä 2018 ilmestynyt Mä en pelkää on ylittänyt platinarajan ja oli useamman viikon radioiden soitetuin biisi. Se palkittiin keväällä Iskelmä-gaalassa Vuoden iskelmänä, ja yleisö äänesti Laurin samaisessa gaalassa Vuoden miesartistiksi.  Lauri Tähkän platinaa striimannut kappale Palavaa vettä teki kesäkuussa suomalaisen musiikin historiaa, kun se saavutti 14 viikon yhtäjaksoisen radioiden soittolistojen ykköstilan. Edellinen ennätys oli vuodelta 2010. Palavaa vettä sai myös neljänä peräkkäisenä kuukautena kaupallisten radioiden kattojärjestön Radiomedian sekä radioyhtiöiden Kuukauden radiobiisi -palkinnon.

Seuraa Lauri Tähkää somessa:
Instagram
Facebook
Kotisivut

Lisätiedot:
Warner Music Finland, Aino-Kuutamo Uusitorppa
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com