4.9.2019
JVG:N TARKENEE RIKKOI 20 MILJOONAN STRIIMIN RAJAN – YHTYEELLE JÄLLEEN UUSI ENNÄTYS

 

Uskomattomista ennätyksistään tunnettu, Suomen suosituin yhtye JVG on jälleen rikkonut uuden ennätyksen. Yhtyeen vuonna 2015 julkaistu Tarkenee-hitti on rikkonut 20 miljoonan striimin rajan ja on näin ollen ensimmäinen ja ainoa suomenkielinen kappale, joka on pystynyt samaan. Kappale teki jo julkaisupäivänään Suomen Spotifyn silloisen yhden vuorokauden kuunteluennätyksen, saavuttaen yli 100 000 kuuntelukertaa päivässä ja kappale palkittiin vuoden 2016 Emma Gaalassa vuoden striimatuimpana kappaleena. Tarkenee on JVG:n, Jukka Immosen, Antti ”Riisi” Riihimäen ja Teemu Brunilan säveltämä ja sanoittama.

JVG:tä ei turhaan tituleerata Suomen suosituimmaksi yhtyeeksi: duolla on hallussaan lukuisia Spotify-ennätyksiä, yhdeksän Emma-palkintoa sekä useampi loppuunmyyty Hartwall Arena -keikka. JVG:n Tarkenee ja Hehkuu ovat olleet historian ensimmäiset suomenkieliset kappaleet, jotka rikkoivat 10 miljoonan striimin rajan. Kappaleet ovat myös kaikkien aikojen striimatuimmat suomenkieliset kappaleet. Yhtyeen menestyksekäs kuudes albumi RATA/RAITTI julkaistiin kesäkuussa ja siltä löytyvät Ikuinen vappu ja Frisbee -single lukeutuvat tämän vuoden isoimpiin hitteihin.

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaajat: Teemu Heljo ja Niko Karlsson

Seuraa JVG:tä:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Rauha Kyyrö / Fullsteam
rauha@fullsteam.fi