29.8.2019
SUPERLAHJAKKAAN ELLINOORAN UUSI ALBUMI VAALEANPUNAINEN VALLANKUMOUS JULKAISTAAN TÄNÄ YÖNÄ!

 

Ellinoora julkaisee odotetun toisen albuminsa Vaaleanpunainen vallankumous tänä yönä. Ellinoora on sanoittanut albuminsa kappaleet itse ja säveltänyt ne yhdessä tuottajansa Samuli Sirviön kanssa. Platinaa ennakkoon striimannut albumi on täynnä suuria tunteita ja ristiriitoja:

”Viimein mun toinen albumi näkee päivänvalon. Vaaleanpunainen vallankumous on levy ihmisyydestä, ristiriidoista, omasta sukupolvesta, asetetuista rooleista, niistä irtautumisesta, ikävästä, kivusta, ikuisuudesta, rauhan etsimisestä ja rakkaudesta.”

”Halusin tehdä pop-levyn, josta oon itse ylpeä. Kuluneen parin vuoden aikana ollaan levyn teon lisäksi oltu samaan aikaan rundilla, uran kanssa on tapahtunut kaikenlaista hienoa ja sen lisäksi henkilökohtaisessa elämässä on ollut paljon lautasella. Ajattelen, että on ollut ainakin materiaalia mistä haluaa kirjoittaa. Mua varoiteltiin ”vaikeasta kakkoslevystä”, mutta mä olin enemmänkin vaan iloinen että saan tehdä, koin että olin löytänyt oman tapani kirjoittaa ja tehdä musaa.”

Vaaleanpunainen edustaa Ellinooralle lempeyttä ja herkkyyttä, vallankumous sanana taas kapinaa, asioiden pöydälle nostamista ja muutosta. Kontrasti paljastuu visuaalisen ilmeen alta:

”Visuaalisesti hattaraisen ja karkkimaisen ulkokuoren alla on paljon muutakin ku makeaa ja pehmeää sisältöä. Siel on aika paljon surullisia lauluja. Tällä levyllä mun persoona, kaikkine puolineen tulee esiin. Orgaaninen ja oikeilla soittimilla toteutettu pop-musa, isot melodiset biisit eivät oo poistuneet mihinkään, mut sen lisäksi albumikokonaisuuteen kuuluvat perustellusti myös äkkiväärät tilitykset. En oo pelännyt kirjoittamista tai tekemistä, enkä oo halunnut laittaa itseäni mihinkään laatikkoon.” 

”Julkaisu jännittää äärimmäisen paljon, mutta mä luotan yleisöön ja odotan tosi paljon, että ihmiset pääsevät kuuntelemaan tän levyn kokonaisuutena.”


Vaaleanpunainen vallankumous -biisilista:
1. Marie Antoinette
2. Bäng Bäng typerä sydän feat. eetu
3. Aatelisii feat. Gasellit
4. Veitset
5. Glitteri
6. Anthem
7. Antibiisi
8. Viha, kipu ja rakkaus
9. Taideteos
10. Nartut
11. Sinä 4ever
12. Nuoruuden oodi

Uuden sukupolven popartisti Ellinoora tunnetaan lukuisista hiteistään kuten Elefantin paino, Leijonakuningas ja Bäng Bäng typerä sydän feat. eetu. Viimeistään syksyn 2018 Vain elämää -ohjelman myötä hän nousi koko kansan tietoisuuteen ja vakuutti monipuolisena artistina ja biisintekijänä.

Ellinoora ei ole vain lahjakas laulaja-lauluntekijä vaan myös valovoimainen live-esiintyjä, jonka konsertit saavat ihon kananlihalle ja suupielet hymyyn. Syksyn spesiaali klubikiertue alkaa 6.9. Helsingin Korjaamolta. Katso kaikki keikat täältä!

Lataa Ellinooran promokuvat täältä!

Ellinoora:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland  
essi.varila@warnermusic.com

Keikkamyyjä:
Samppa Hartikainen / Warner Music Live
samppa.hartikainen@warnermusic.com