29.8.2019
JAMES BLUNT TEKEE NÄYTTÄVÄN PALUUN UUDELLA ALBUMILLA ONCE UPON A MIND

 

ENSIMMÄINEN SINKKU COLD JULKAISTIIN TÄNÄÄN

Englantilainen laulaja-lauluntekijä-tuottaja James Blunt julkaisee 25.lokakuuta kuudennen albuminsa Once Upon A Mind. Artisti tunnetaanklassisista kappaleistaan, jotka koskettavat sekä sydäntä että mieltä. Albumin ensimmäinen maistiainen saatiin tänään Cold -kappaleen muodossa. Kappale on poreileva rakkauslaulu, modernilla otteella.

Tuleva albumi on persoonallinen ja sitä on työstetty monien lahjakkaiden tuottajien kanssa kuten Steve Robson, Jimmy Hogarth ja TMS. Blunt sanoo tämän albumin olevan rehellisin albumi häneltä koskaan.

”Debyytti-albumini Back To Bedlam oli samanlainen siinä mielessä, että kirjoitin niitä kappaleita sen hetkisen elämäni kokemuksista. Jokainen tämän uuden albumin kappale edustaa asioita, joita käyn tällä hetkellä läpi tai olen viime aikoina kokenut. Tämä on erittäin henkilökohtainen albumi ja olen ylpeä siitä, että voin jakaa sen”, James Blunt toteaa.

Artistin ensimmäinen albumi Back To Bedlam julkaistiin syksyllä 2004. You’re Beautiful -kappaleesta tuli pian sen jälkee maailmanlaajuinen
hitti. Blunt on sittemmin myynyt yli 23 miljoonaa albumia globaalisti.
 
Kuuntele uusi single Cold täältä.

Once Upon A Mind -albumin kappalelista:
1. The Truth
2. Cold
3. Champions
4. Monsters
5. Youngster
6. 5 Miles
7. How It Feels To Be Alive
8. I Told You
9. Halfway
10. Stop The Clock
11. The Greatest

Lisätietoja:
Karoliina Kanerva // Warner Music Finland
karoliina.kanerva@warnermusic.com