27.8.2019
LUKAS LEONIN UUSI ALBUMI TÄNÄ YÖNÄ SPOTIFYSSA!

 

XTC -megahitistään tunnettu Lukas Leon julkaisee uuden albumin ensi yönä. Albumi käsittelee Lukasille henkilökohtaisesti tärkeitä aiheita.

-Mun uus albumi on nimeltään MÄ ja se käsittelee sitä kuka mä oon ja mitä mieltä mä oon asioista. Mun debyyttialbumi julkastiin kesällä 2018 ja aloin heti keikkailee ja duunaa uutta musaa – elää täysil mun unelmaa. On ollu mageeta kokee niin paljon niin lyhyessä ajassa. Se kuuluu tällä albumilla ja nuoruus on levyllä vahva teema. Ku aloin duunaa debyytin jälkee uutta musaa ni aluks olin super kriittinen siit mitä mä loin ja jossain vaihees tuli writers block… Kaikenlaisen uuden keskellä joutu vähä etsii itseään. Se oli prosessi, joka mun oli käytävä läpi, jotta pystyin toteuttaan rehellisesti itteeni. Keväällä alkoi visiot heräilee isosti ja oli yhtäkkii kova flow päällä. Toukokuussa päätin, että painan levyn kasaan ja julkaisen sen elokuun lopussa. Smuuttii julkasta albumillinen biisei ja päästä vetää näit myös syksyn keikoilla. Täs on MÄ! -Lukas Leon

Lukas Leon – MÄ 
1. Kuka se on
2. MÄ 
3. Ilta on nuori
4. F U (feat. F)
5. Lämmitä mua (feat. Lola)
6. Mitä mä tarviin (feat. Ares)
7. Cringe
8. HENDRIX (feat. Aleksanteri Hakaniemi)
9. Rooma (feat. Etta)
10. Kenet sä muistat

Lukas Leonin ura starttasi isosti vuonna 2018, kun hän julkaisi platinaa striimanneen debyyttialbuminsa Simba. Lukas Leon on 21-vuotias Itä-Vantaan kasvatti, joka on Jare Tiihosen Liiga Music levy-yhtiölle ensimmäinen sopimuksen tehnyt artisti. Debyyttialbumi on saanut jatkoa kahdella kultaa striimanneella singlellä: HENDRIX feat. Aleksanteri Hakaniemi ja Rooma feat. Etta. Uusin single Cringe julkaistiin heinäkuussa ja se kritisoi epäaitoutta. 

Lukas Leonin koko Suomen kattava MÄ TOUR starttaa 6. syyskuuta Tavastian levynjulkaisukeikalta. Katso kaikki keikat täältä.

Lataa Lukas Leonin promokuvat täältä.

Seuraa Lukas Leonia:
Instagram
Facebook
Youtube
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikat:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com

Management:
Carla Ahonius / Manage Me
carla.ahonius@manageme.fi