22.8.2019
CHEEKIN VIIMEINEN KONSERTTI JULKAISTAAN TÄNÄ YÖNÄ LIVE-ALBUMINA SPOTIFYSSA!

Viime vuonna Lahden mäkimontussa kahteen loppuunmyytyyn jättikonserttiin uransa lopettanut Cheekjulkaisee Valot sammuuDVD + BluRay:n huomenna Cheekendin vuosipäivänä. Tallenteella on mukana uudelleen leikattu ja miksattu versio Cheekin viimeisestä konsertista, sekä lisäksi ennen näkemätöntä behind the scenes -materiaalia. Konsertti julkaistaan myös live-albumina Spotifyssa. 

Mun uran viimeinen konsertti järjestettiin Lahden Mäkimontussa 25.8.2018. Halusin sulkea ympyrän ja järjestää vikan keikan mun kotikaupungissa, missä tämä koko homma sai aikanaan alkunsakin. Mietin viimeisen vuoden ajan miten upea ilta me voidaan yhdessä saada aikaan, mutta en silti osannut kuvitella sitä tunnelmaa ennen kuin pääsin elämään sen teidän kanssa. Se oli täydellistä. Kiitos kaikille, jotka saivat tämän aikaan. Kiitos kaikille, jotka olivat paikan päällä tuntemassa. Kiitos kaikille, jotka olivat rakentamassa konserttia. Kiitos kaikille, jotka olivat tekemässä tätä tallennetta. Tällaisen aikaansaaminen vaatii hurjan määrän alansa parhaita ammattilaisia. Tarvittiin myös hurjasti tahdonvoimaa puskea hommaa eteenpäin monien haasteiden kanssa. Kiitos, että kukaan ei luovuttanut ja saatettiin yhdessä saaga kunnialla finaaliin.
Kiitos kaikille, jotka on ollu mukana tällä matkalla. 
Kaikista suurin kiitos mun faneille! Oli uskomatonta mennä nää vuodet yhdessä.”
 – Jare Tiihonen DVD + BluRay:n bookletin kiitostekstissä.

Katso DVD + BluRay:n tiiseri tästä. 

Cheekin uran viimeinen vuosi 2018 sisälsi 7 keikan mittaisen Täältä Sinne -areenakiertueen ja 17 festivaalia kattavan kesäkiertueen. Vuosi ja samalla hänen uransa huipentui Lahden mäkimontussa elokuussa. Loppuunmyytyihin Valot sammuu -konsertteihin myytiin muutamassa minuutissa 60 000 lippua. Ennennäkemätön spektaakkeli oli historian suurin ja haastavin kotimaisen artistin live-tuotanto, joka työllisti yli 1000 ihmistä per konsertti. Television välityksellä viimeistä konserttia seurasi parhaimmillaan 1.5 miljoonaa katsojaa.

CHEEKIN URA NUMEROINA:
– Teki uransa aikana yli 1200 keikkaa.
– Kaikkien aikojen striimatuin artisti Spotifyssa Suomessa.
– Katsotuin suomenkielinen artisti Youtubessa.
– Eniten kultaa myyneitä kappaleita Suomessa (55 kpl).
– Ensimmäinen artisti maailmassa, jonka kappaleet ovat vallanneet koko Spotifyn kärkikymmenikön. (Alpha Omega -albumi).
– 15 jäähallia käsittänyt Alpha Omega Touron Suomen historian suurin loppuunmyyty kiertue (Yli 75 000 lippua). 
– Ensimmäinen ja ainoa kotimainen artisti, joka on myynyt loppuun Helsingin Olympiastadionin. Kahdesti.
– Ainoa miessolisti, jonka albumi on myynyt yli 8x platinaa Suomen musiikkihistoriassa (Kuka muu muka).
– Albumimyynti yhteensä yli 500 000 kappaletta.  
– 15 listaykkössingleä.
– 15 Emma-palkintoa, joista yksi Erikois-Emma. Cheek on nuorin henkilö, kenelle Erikois-Emma on myönnetty.
– Ainoa artisti, jolla on ollut samaan aikaa hallussa Suomen virallisen singlelistan kahdeksan ensimmäistä sijaa.
– Ainoa artisti, jonka kolme peräkkäistä levyä ovat olleet yli vuoden Suomen virallisella albumilistalla (Sokka irtiKuka muu mukaAlpha Omega).

Lataa Cheekin promokuva täältä

Lisätiedot:
Essi Varila / Warner Music Finland
Essi.varila@warnermusic.com

Manageri:
Carla Ahonius / Manage Me
carla@manageme.fi