22.8.2019
BENJAMIN ETSII UUDELLA SINGLELLÄÄN EPÄTÄYDELLISYYTTÄ

 

Benjaminin uusi single Näytä mulle ne julkaistaan huomenna perjantaina 23. elokuuta. Voimaballadi kertoo tarinan siitä, kun tapaa tyypin, joka vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta.

Sellaisessa tilanteessa samalla pelottaa, että ei itse riitä, kun pitää toista niin täydellisenä. Kukaan ei kuitenkaan ole täydellinen, ja Näytä mulle ne -biisissä haluan nähdä toisen epätäydellisyyden, koska tefloniin on vaikea rakastua. Virheet tekevät meidät eikä niitä pidä piilotella. Biisissä paljastan myös itsestäni esimerkiksi sen, että osaan olla mustasukkainen ja aamukiukkuinen, Benjamin nauraa. 

Benjamin on tehnyt kappaleen Jurekin ja Henna Sarriolan kanssa, tuottajana on toiminut Jurek. Näytä mulle ne -kappale on mahdollista kuulla MTV-kanavalla Lastenklinikoiden Kummien Elämä Lapselle -konsertissa keskiviikkona 11. syyskuuta.

Aiemmin englanninkielistä poppia esittänyt Benjamin teki elokuussa näyttävän paluun ensimmäisellä suomenkielisellä kappaleellaan, suoraan Spotifyn ykköseksi nousseella singlellä Naarmuja feat. IBE. Pian platinarajan ylittävän kappaleen seuraaja Juon sut pois ilmestyi marraskuussa. Myös toinen single pysytteli viikon Spotifyn kärjessä ja ylitti striimeillään platinarajaa. Benjaminin kolmas single Tanssin yksin ilmestyi helmikuussa ja neljäs sinkku Orgasmi kesäkuussa. 

Seuraa Benjaminia somessa: 
Instagram
Facebook
Twitter

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat: 
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com