21.8.2019
MELANIE MARTINEZ JULKAISEE SYYSKUUSSA UUDEN ALBUMIN JA TÄYSPITKÄN ELOKUVAN ”K-12”

 

K-12 ENNAKKONÄYTÖKSET HELSINGISSÄ, TURUSSA JA TAMPEREELLA 

Multitalentti Melanie Martinez julkaisee odotetun toisen albuminsa ”K-12” 6. syyskuuta. Albumi toimii soundtrackinä samaa nimeä kantavalle täyspitkälle musiikkielokuvalle, jonka pääosaa tähdittävä Martinez on kirjoittanut ja ohjannut.

Martinezin vuonna 2015 julkaistu esikoisalbumi ”Cry Baby” on myynyt Suomessa kultaa ja on kerännyt yli kaksi miljardia striimiä ympäri maailman. Albumin jokaiseen kappaleeseen julkaistiin musiikkivideot, jotka seurasivat Cry Babyn nuoruuden traumoja.

Uusi albumia visualisoiva ja surrealistinen ”K-12” -elokuva on kuvattu Budapestissa ja pääosassa nähdään Martinez itse. Vahva, mutta herkkä Cry Baby -hahmo lähetetään kammottavaan sisäoppilaitokseen, jokaa piilee pramean julkisivun takana. K-12 laajentaa neljä vuotta sitten julkaistun Cry Babyn universumia käyden läpi kouluikäisten siirtymäriittejä.

Albumin ja elokuvan musiikki on sekoitus soulikasta popia, hillittyä hip hopia sekä indie-vivahteista elektroa. Metaforarikkaat lyriikat haikailevat paikkaan ja asemaan, johon kuulua niin ystävyyssuhteissa, fyysisesti kuin romanttisestikin.

Tavoitteeni on luoda musiikkia, joka auttaa ihmisiä parantumaan”, Martinez kertoo. ”Uskon, että musiikki ja taide ovat aliarvostettuja, voimakkaita terapiamuotoja. Halusin tämän albumin olevan äänellinen peilikuva sisäisestä kasvustani.

K-12 -elokuva nähdään elokuvateattereissa yhtenä iltana 5.9. ympäri maailman. Suomessa näytökset järjestetään Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Liput tulevat myyntiin tänään 21.8. klo 14.

Katso elokuvan traileri tästä.
Osta liput ennakkonäytökseen tästä.

Lisätiedot:
Emma Hynnä 
Emma.hynna@warnermusic.com