15.8.2019
LUKAS LEON JULKAISEE UUDEN ALBUMIN 28.8. – LEVYNJULKKAREITA VIETETÄÄN TAVASTIALLA!

 

Lukas Leon julkaisee uuden albumin keskiviikkona 28.8. Lukakselle henkilökohtaista -albumia juhlistetaan 6.9. Tavastialla levynjulkaisukeikalla.
 
Mun uus albumi on nimeltään MÄ ja se käsittelee sitä, että kuka mä oon ja mitä mieltä mä oon asioista. Mun debyyttialbumi julkastiin kesällä 2018 ja heti sen jälkeen aloin keikkaileen ja duunaa uutta musaa – elään täysillä mun unelmaa. Se kuuluu tällä albumilla ja nuoruus on levyllä vahva teema. Siistii julkasta albumillinen biisei ja päästä vetään näitä myös syksyn keikoilla! – Lukas Leon

XTC -megahitistään tunnetun Lukas Leonin ura starttasi isosti vuonna 2018, kun hän julkaisi yli 18 miljoonaa kertaa striimanneen debyyttialbuminsa Simba. Lukas Leon on 21-vuotias Itä-Vantaan kasvatti, joka on Jare Tiihosen Liiga Music levy-yhtiölle ensimmäinen sopimuksen tehnyt artisti. Lähes platinaa striimannut debyyttialbumi on saanut jatkoa kahdella kultaa striimanneella singlellä: HENDRIX feat. Aleksanteri Hakaniemi ja Rooma feat. Etta. Uusin single Cringe julkaistiin heinäkuussa ja se kritisoi epäaitoutta.

Lukas Leon on yksi YleX:n listaamista Läpimurto 2019 -artisteista ja hän voitti yleisöäänestyksen. Läpimurto 2019 on listaus suomalaisista artistitulokkaista, joiden YleX:n musiikkitiimi uskoo tekevän läpimurron kuluvana vuonna. 

Lataa Lukas Leonin promokuvat täältä.

Seuraa Lukas Leonia:
Instagram
Facebook
Youtube
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikat:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.comManagement:


Carla Ahonius / Manage Me
carla.ahonius@manageme.fi