15.8.2019
LAURA NÄRHEN UUSI SINGLE KERTOO KAIPAUKSESTA JA KATUMUKSESTA

 

Ihmissuhteita taitavasti teksteissään kuvaava Laura Närhi julkaisee huomenna 16. elokuuta uuden singlen tekeillä olevalta sooloalbumiltaan. Jurekin ja Henna Sarriolan kanssa kirjoitettu ja Atso Soivion tuottama tarttuva popkappale En tunnusta ikinä on Laura Närheä parhaimmillaan. Kappale soi kuulaana ja kertosäe painuu mieleen jo kertakuulemalta.

Yön pimeimpinä hetkinä pintaan nousevat menneisyyden valinnat, katumukset, kaipaukset ja epäröinnit. Ihmissuhteiden väliset hämärät välitilat sekä oikean ja väärän rajojen hämärtyminen ovat teemoja, joista en tunnu pääsevän ikinä irti. Tällaisista lauluista koostuu minun musiikillinen selkärankani, näissä haikeissa maisemissa tunnen olevani omimmillani, Laura Närhi sanoo. 

Kemopetrol-yhtyeen solistina uransa aloittanut Laura Närhi on ehtinyt julkaista soolourallaan kaksi albumia, Suuri sydän (2010) ja Tuhlari (2012), jotka ovat myyneet platinaa ja kultaa. Edellisen Tuhlari-albuminsa jälkeen Närhi on julkaissut muutaman singlen, joista mm. vuonna 2016 ilmestynyt Supersankari on tähän mennessä striimannut jo liki 8 miljoonaa kertaa. Laura Närhen suurimpia hittejä ovat lisäksi muun muassa Mä annan sut pois, Tämä on totta, Hetken tie on kevyt, Tuhlari ja Siskonifeat. Erin. Myös uusi  Atso Soivion ja Matti Mikkolan kanssa valmisteltu Laura Närhi -albumi alkaa olla viimeistelyä vailla valmis.

Lataa mediakuva täältä.
Kuvaaja: Kaapo Kamu

Seuraa Laura Närheä:
Instagram
Facebook
Kotisivut

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 
Nora Norrlin / Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com