15.8.2019
ETTAN UUSI EP 10+ ULKONA TÄNÄ YÖNÄ!

 

Yksi tämän hetken mielenkiintoisimmista artistitulokkaista, Etta, julkaisee tänä yönä uuden EP:n.

10+ EP on jatko-osa mun ensimmäiselle 10 EP:lle. Koen, että tää on tietyn vaiheen lopetus, ja jonkun uuden alku. Nää biisit näyttää mun musiikista uuden puolen. Oon päässyt tekemään yhteistyötä eri tuottajien kanssa, muun muassa Jurekin ja Kiron. Jännitin aluks tosi paljon mun mukavuusalueelta lähtemistä. On ollu kuitenki upeeta huomata, miten rikastuttavaa on päästä tekee musaa eri ihmisten kanssa. Koen, et näissä biiseissä oon päässy tutkii sitä mun ”popimpaa” puolta, kuitenkin säilyttämällä mun oman tyylin. Kaksi vuotta räpänneenä, mutta koko elämän laulaneena, tuntuu luonnolliselta tehdä kumpaakin. ”Lääke” on herkkä melodinen sävellys, kun taas ”Nätti” on silkkaa sylkemistä. Tässä on neljä täysin erilaista biisiä, joiden jokaisen tarina tulee suoraa mun sydämestä. T. Etta

10+ EP:n biisilista:
Nätti
Tää kesä
Lääke
Parane pian

Facebookiin ladattujen rap-videoiden kautta hip hop -piirien mielenkiinnon herättänyt Etta julkaisi ovet sisään potkivan debyyttisinkkunsa Ballerina viime vuoden syyskuussa. Debyytti-EP 10 julkaistiin helmikuussa ja se antoi loistavan kuvan artistin monipuolisuudesta. Vasta pari vuotta räpännyt artisti on myös lahjakas laulaja, jota on kuultu vierailijana Lukas Leonin XTC ja Rooma -kappaleiden lisäksi myös esimerkiksi STEREOn Vuosien päästä -singlellä.

Etta esiintyi tänä kesänä kaikilla Suomen isoimmilla festareilla. Tää kesä -nimeä kantava kiertue huipentuu lauantaina Tampereen Blockfesteilla.

Etta:
Instagram
Facebook
Youtube
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
Essi.varila@warnermusic.comKeikkamyynti:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
Kimmo.sundström@warnermusic.com

Management:
Carla Ahonius / Manage Me
carla@manageme.fi