9.8.2019
CHISUN UPEA IKÄVÄ-SINGLE OSA SYKSYLLÄ JULKAISTAVAA KOKONAISUUTTA

 

KAPPALE KERTOO KAIHOSTA JA KAIPAUKSESTA

Chisu, yksi Suomen arvostetuimmista taiteilijoista, julkaisi tänään upean klubiträkin Ikävä. Kappale yhdistelee taitavasti elektropoppia ja suomalaisen tyypillistä melankoliaa. Kappale on ensimmäinen maistiainen syyskuussa julkaistavalta POST MOMENTUM -kokonaisuudelta.

Tein Ikävä-biisin viime kesänä, kun itselleni tärkeitä ihmisiä muutti pysyvästi ulkomaille asumaan. Tuotannollisesti halusin mukaan omaa nuoruuden kaihoa 1990-2000 vuosilta, jolloin elämäni soundtrack looppasi biisejä mm seuraavilta artisteilta: Leila K, Waldo’s People, Rammstein, Darude ja Bomfunk MC’s. Haluan myös omistaa biisin heille, jotka eivät omasta tahdostaan vaan esimerkiksi sodan tai muun uhan alla joutuvat jättämään kotimaansa ja rakkaitaan taakseen. Ikävä -kappale soikoon tanssittavana rukouksena kaikille niille, joilla on ikävä johonkin tai jonkun luo.” -Chisu

Kappaleelle julkaistiin myös Viivi Huuskan ohjaama musiikkivideo, joka kuvaa vaikuttavalla tavalla ikävän aiheuttamaa kaipauksen tuskaa. Musiikkivideon maailma on Huuskalle ominaiseen tyyliin pysäyttävä ja oivaltava.

Katso musiikkivideo tästä!

Chisu teki tänä keväänä näyttävän paluun julkaisemalla kolmessa osassa uuden albuminsa MOMENTUM 123. Albumin teema oli muutos ja sitä se todella edusti Chisun aiempaan tuotantoon verrattuna. Vahvasti elektrovaikutteinen kokonaisuus keräsi ylistystä niin kriitikoilta kuin yleisöltäkin. Myös keikoilla nähtiin muutos edelliseen, kun bändin sijasta Chisu esiintyi kahden konemuusikon kanssa. 

Chisu lähtee POST MOMENTUM -klubirundille lokakuussa. Näe Chisun uudistunut livesetti näissä paikoissa:

MOMENTUM CLUB LIVE TOUR 2019
Pe 4.10. Joensuu, Joensuu Areena (Lehtiä Ilosaaressa)
La 5.10. Naantali, Kaivohuone
Pe 11.10. Laukaa, Peurunka Areena
La 12.10. Seinäjoki, Rytmikorjaamo
Ti 15.10. Silja Line, Serenade
Pe 18.10. Helsinki, Tavastia 
La 19.10. Hämeenlinna, Aulanko Areena
Su 20.10. Silja Line, Symphony
Pe 25.10. Turku, Logomo
Pe 1.11. Viking Line, Grace
Pe 8.11. Jämsä, Himos Areena
La 9.11. Tampere, Pakkahuone
La 16.11. Rovaniemi, Half Moon 
Pe 22.11. Levi, Hullu Poro Areena
La 23.11. Pori, Yyteri Kylpylähotelli
Pe 29.11. Jyväskylä, Paviljonki (PikkujouluCircus)
La 30.11. Lahti, Sibeliustalo (Pikkujoulubileet 2019)

Neljä albumia julkaissut ja 11 Emmaa voittanut Chisu säveltää, sanoittaa ja tuottaa musiikkinsa itse ja on ensimmäinen nainen, joka on voittanut Vuoden tuottaja –Emman. Chisun levyjä on tähän mennessä myyty yli 300 000 kappaletta.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Isadora Kamotskin / Warner Music Finland
isadora.kamotskin@warnermusic.com

Keikat:
Jake Hannula / Warner Music Live
jake.hannula@warnermusic.com