9.8.2019
ANTTI KETOSEN DEBYYTTIALBUMI YLITTI KULTARAJAN!

 

Antti Ketosen debyyttialbumi Olisitpa sylissäni julkaistiin toukokuussa. Levy nousi heti ensimmäisellä listaviikollaan virallisen albumilistan sijalle 2 ja fyysisenä se oli viikon myydyin. Nyt albumi on ylittänyt kultarajan. 

– On ollut uskomattoman hienoa saada levystä hyvää palautetta ja kuulla kuinka se koskettaa ihmisiä. Olen todella kiitollinen, että olen päässyt heti ekana festarikesänäni valloittamaan jengiä isoille areenoille uusilla biiseilläni. Olisitpa sylissäni -levy on henkilökohtaisempi kuin koskaan osasin kuvitella ja kappaleisiin on ammennettu iso pala minua, joten jo senkin takia menestys koskettaa erityisen paljon, Antti Ketonen iloitsee. 

Kuluneen kesän Antti Ketonen on ollut intensiivisesti tien päällä. Katso loppukesän keikat täältä!

Antti Ketosen esikoissingle Olisitpa sylissäni julkaistiin elokuussa 2017. Biisin tarina on koko ajan kasvanut: se on striimannut platinaa, oli useamman kuukauden radioiden soitetuin kappale ja myös viime vuoden isoin radiobiisi Suomessa. Olisitpa sylissäni myös palkittiin viime vuonna Iskelmä-gaalassa Vuoden iskelmänä. Edeltäjänsä tapaan myös toinen ja kolmas sinkku Niin kaunis ja Ennen kuin alkaa ukkostaa ovat menestyneet radioiden soittolistoilla. Albumin uusin radiosingle on Ehjäksi särkynyt

Lataa promokuva täältä.

Seuraa Antti Ketosta:
Instagram
Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.comKeikat:
Matti Kaunisvesi / Warner Music Live
matti.kaunisvesi@warnermusic.com