8.8.2019
SUVI TERÄSNISKALTA KOSKETTAVA VERSIO YÖN IHMISEN POIKA -KAPPALEESTA

 

Suvi Teräsniska julkaisee tulevana perjantaina 9. elokuuta oman versionsa -yhtyeen koskettavasta kappaleesta Ihmisen poika

Kulunut vuosi on ollut minulle suurten tunteiden vuoristorataa. Ensin menetin hyvän ystäväni Olli Lindholmin ja sen jälkeen synnytin ihanan kolmannen poikalapseni. Nämä kokemukset sydämessäni halusin laulaa Ollin rakkaimman kappaleen, uutta elämää juhlistavan kehtolaulun Ihmisen poika, Suvi Teräsniska kertoo. 

Suvi Teräsniska julkaisi levyllisen Yön kappaleita vuonna 2013, kun tribuuttialbumi Hän tanssi kanssa enkeleiden ilmestyi. Suvin ura alkoi heinäkuussa 2006 siitä, kun hän lähetti edesmenneelle laulaja Olli Lindholmille viestin ja pyysi päästä laulamaan yhtyeen keikalle Oulun Rotuaarille. 

Koskettavana tulkitsijana tunnetun Suvi Teräsniskan kaikki albumit ovat myyneet vähintään platinaa ja yhteensä hänen levyjään on myyty lähes puoli miljoonaa kappaletta.

Lisätiedot:
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat: 
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com