1.8.2019
MIKKO HARJULTA UUSI SINGLE – HALUAA ROHKAISTA IHMISIÄ TOTEUTTAMAAN UNELMIAAN

 

Mikko Harjun voimaannuttavat kappaleet saavat jatkoa, kun uusi single Anna mennä lennä julkaistaan huomenna 2. elokuuta. Kappaleen on tuottanut Ilkka Wirtanen.

Artisti sai inspiraation kappaleeseen siitä, että hänen mielestään epäonnistumisen pelko ja muiden ihmisten puheet estävät meitä liian usein toteuttamasta itseämme. Mikko toivoo Anna mennä lennä -biisin auttavan ihmisiä löytämään rohkeutta uusien haasteiden kohtaamiseen ja unelmien toteuttamiseen. 

Jokaisella tulee elämässä niitä pisteitä, joissa voi joko perääntyä tai antaa mennä ja lentää kohti tuntematonta. Vaatii paljon rohkeutta tehdä uusia asioita, jotka voivat usein tuntua pelottavilta ja lähes mahdottomilta. Silti omaa polkua kulkiessani olen huomannut, että kun uskaltaa yrittää eikä pelkää liikaa epäonnistumista, on mahdollista oppia ja saavuttaa aina jotain uutta, Mikko sanoo. 

Alkuvuodesta Emma-gaalassa kategorioissa Vuoden tulokas ja Vuoden iskelmä ehdolla olleen Mikko Harjun Sinä olet elämä -debyyttialbumi on ylittänyt platinarajan. Levyltä löytyvät yli 7 miljoonaa kertaa kuunneltujen kappaleiden Mä olen tässä ja Taivas ei oo rajana lisäksi esimerkiksi kultarajan rikkonut Ehjä sekä platinaa striimannut Sinä riität.
Mikko Harjulla on poikkeuksellinen kyky olla läsnä ja koskettaa kuulijoita. Hänen biisinsä ovat nousseet niin isoiksi ilmiöiksi, että niiden innoittamana on otettu jo lähes kaksisataa tatuointia.

Lataa promokuva täältä.
Kuvaaja: Ville Juurikkala

Seuraa Mikko Harjua:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat: 
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com