26.7.2019
URBAANIN MUSIIKIN LUPAUS CHRIZAY JULKAISI EP:N!

 

23-vuotias Christopher Kalonji, artistinimeltään Chrizay julkaisi tänään Wavy-EP:n, jonka nimikkobiisi tanssittaa karibialishenkisellä tunnelmallaan. 

Wavy-EP on tunnetiloja, Wavy-EP on vaibeja, Wavy-EP on hyviä hetkiä. Tämä koko projekti pohjautuu hyvään fiilikseen. EP on rento ja kokonaisuudessa on paljon rakkautta. Halusin saada mun omaa hyvää fiilistä ja rakkautta välitettyä myös kuulijoille näillä kappaleilla. Jaan EP:n biiseillä mun omia tunteita ja kokemuksia tilanteista, joihin varmasti moni pystyy samaistumaan”, Chrizay kertoo.

Nimikkokappale Wavy kertoo tyypistä, jonka kaikki eleet ja teot ovat sun silmään täydelliset. Siitä moodista, kun hyppäät mukaan tunteiden aaltoihin ja surffaat mukana. ’Baby sä oot Wavy’.”

Kuuntele EP kokonaisuudessaan täältä.

Wavy-kappaleelle julkaistiin myös lyriikkavideo, jonka voit katsoa täältä.

Chrizay on kongolaistaustainen artisti, jonka musiikkityyli sulattaa luontevasti yhteen pehmeitä r’n’b-melodioita ja koukuttavia rytmejä. Chrizayn pehmeä lauluääni sekä leikkisät rap-lyriikat nostavat artistin Suomen mielenkiintoisimpien urbaanin musiikin tekijöiden joukkoon. 

Chrizayn ensimmäinen single julkaistiin 2015, jonka jälkeen artisti on julkaissut omakustanne Leija Nuori Nation -EP:n. EP:tä on striimattu Spotifyssa noin 1,5 miljoonaa kertaa. Helmikuussa 2018 Chrizay aloitti yhteistyön Volume Production Helsingin kanssa, joka johti Chrizayn sainaamiseen Warner Music Finlandille. Viime toukokuussa julkaistiin Wavy-EP:ltäkin löytyvä single Veden päällä. Artisti on myös päässyt esiintymään jo mm. Blockfesteillä, Ruisrockissa sekä klubeilla ympäri Suomen.

Lataa promokuvat täältä.

Chrizay somessa:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätietoa ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com