15.7.2019
JVG:N MENESTYSALBUMI KIPUSI TAKAISIN LISTAYKKÖSEKSI – ALBUMI PLATINAA ENNÄTYSAJASSA

 

JVG:n kesäkuussa julkaisema kuudes albumi RATA/RAITTI nousi takaisin Suomen virallisen albumilistan ykköseksi. Albumin kokonaisstriimit ovat tällä hetkellä yli 21 miljoonaa, mikä tarkoittaa että albumi on striimannut ennätysajassa platinaa. Levyltä julkaistut singlet Ikuinen vappu ja Frisbee ovat molemmat kiistatta vuoden isoimpia hittejä: Ikuinen vappu on pysytellyt jo puoli vuotta Spotifyn top5:ssä ja sen kokonaisstriimit lähentelevät tällä hetkellä 12 miljoonaa; Frisbee-biisiä on striimattu alle kahdessa kuukaudessa lähes platinan verran. Molemmat biisit löytyvät myös radiolistan top20:stä: Ikuinen vappu sijalta 2 ja Frisbee sijalta 19.

JVG:n menestyksekäs albumi nousi julkaisustaan kokonaisuudessaan Suomen Spotifyn kärkeen. RATA/RAITTI -albumin kaikki kymmenen kappaletta kipusivat Suomen Spotifyn top10 joukkoon ja julkaisupäivän kokonaisstriimit olivat huikeat 915 000. Ensimmäisellä viikollaan albumi nousi suoraan virallisen albumilistan ykköseksi sekä sen jokainen biisi löytyi virallisen singlelistan top16:sta pitäen hallussaan sijat 1-5, 7-8, 12, 14 ja 16.

Kuuntele albumi täältä.

JVG:tä ei turhaan tituleerata Suomen suosituimmaksi yhtyeeksi: duolla on hallussaan lukuisia Spotify-ennätyksiä, yhdeksän Emma-palkintoa sekä useampi loppuunmyyty Hartwall Arena-keikka. JVG:n Tarkenee ja Hehkuu ovat olleet historian ensimmäiset suomenkieliset kappaleet, jotka rikkoivat 10 miljoonan striimin rajan. Kappaleet ovat myös kaikkien aikojen striimatuimmat suomenkieliset kappaleet.

JVG kiertää kuluvana kesänä Suomen festivaaleilla uudistuneen keikkasettinsä kanssa. Albumin julkaisua juhlitaan 20.7. Helsingin Allas Sea Poolissa.

Puita uuniin -kiertue:
18.07. Tammerfest, Tampere
19.07. Karjurock, Uusikaupunki
20.07. Allas Sea Pool, Helsinki
26.07. Qstock, Oulu
27.07. Suurlava, Mäntsälä
09.08. Aurafest, Turku
10.08. Simerock, Rovaniemi
17.08. Blockfest, Tamper

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaajat: Teemu Heljo ja Niko Karlsson

Seuraa JVG:tä:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Rauha Kyyrö / Fullsteam
rauha@fullsteam.fi