12.7.2019
MAAILMAN SUOSITUIN ARTISTI ED SHEERAN JULKAISI VUODEN ISOIMMAN ALBUMIN

 

Maailman kuunnelluin artisti Ed Sheeran julkaisi tänään 12. heinäkuuta odotetun kollaboraatioalbumin No.6 Collaborations Project. 15 kappaleen mittaisella pitkäsoitolla vierailevat huimat 22 supertähteä, mukaan lukien Eminem, Cardi B, Camila Cabello, Khalid, Travis Scott, Bruno Mars, Justin Bieber, Skrillex sekä monia muita. Ed Sheeran kertoo fanittavansa jokaista albumilla vierailevaa artistia: ”Ihailen heitä suunnattomasti. He ovat kaikki artisteja, ketkä inspiroivat minua. Oli kyseessä sitten artisti, jonka uraa olen seurannut tämän alkuajoista lähtien, tai kuunnellut heidän albumejaan ripiitillä. Jokainen mukana ollut tuo jotain uniikkia ja erityistä kyseiseen kappaleeseen”.

Albumilta on julkaistu aikaisemmin viisi kappaletta. Singlet I Don’t Care (with Justin Bieber), Cross Me (feat. Chance the Rapper & PnB Rock) ja Beautiful People (feat. Khalid), sekä viime viikon perjantaina julkaistut kappaleet BLOW (with Bruno Mars & Chris Stapleton) ja Best Part Of Me (feat. YEBBA).

Yhteensä kappaleet ovat keränneet jo yli 750 miljoonaa striimiä. Suomessa listaykköseksi noussut I Don’t Care striimasi hieman yli kahdessa kuukaudessa platinalukemiin ja neljä jo julkaistuista kappaleista löytyy edelleen Spotify TOP50 -listalta. I Don’t Care ja Cross Me ovat nousseet radiolistan TOP20:een sekä virallisen listan kärkeen. 

Albumin julkaisua juhlitaan tänään myös Helsingin musiikkitalon edustalla Ed Sheeran Sing-Along -tapahtumassa. Tapahtumassa osallistujat pääsevät laulamaan yhdessä Sheeranin rakastetuimpia hittejä Musiikkitalon jättinäytöltä, ostamaan ainutlaatuisia fanituotteita Pohjoismaiden ainoasta Pop-Up storesta sekä osallistumaan Meet and Greet -arvontaan. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Lisäksi Helsinki on heinäkuun ajan Edsinki, jolloin kaupunkilaiset pääsevät nauttimaan erilaisista tempauksista ympäri pääkaupunkia.

Supertähti on rikkonut aikaisemmilla julkaisuillaan ennätyksiä myös Suomessa. Vuoden 2017 isoimmaksi hitiksi kasvanutta Shape Of You -singleä on kuunneltu Suomessa yli 21 miljoonaa kertaa, tehden siitä ensimmäisen kappaleen, joka ylitti viisinkertaisen platinarajan.

Ed Sheeran nähdään ennätyksiä rikkoneella ÷ -maailmankiertueellaan 23. ja 24. heinäkuuta. Tiistain 23.7. lisäkonserttiin on toistaiseksi vielä lippuja jäljellä – osta lippusi tästä.

Katso koko albumin päätähuimaava kappalelistaus alta:

No.6 Collaborations Project
1. Beautiful People (feat. Khalid)
2. South of the Border (feat. Camila Cabello & Cardi B)
3. Cross Me (feat. Chance the Rapper and PnB Rock)
4. Take Me Back to London (feat. Stormzy)
5. Best Part of Me (feat. YEBBA)
6. I Don’t Care (with Justin Bieber)
7. Antisocial (with Travis Scott)
8. Remember the Name (feat. Eminem & 50 Cent)
9. Feels (feat. Young Thug & J Hus)
10. Put It All on Me (feat. Ella Mai)
11. Nothing on You (feat. Paulo Londra & Dave)
12. I Don’t Want Your Money (feat. H.E.R)
13. 1000 Nights (feat. Meek Mill & A Boogie Wit Da Hoodie)
14. Way to Break My Heart (feat. Skrillex)
15. BLOW (with Bruno Mars & Chris Stapleton)

Kuuntele uusi albumi tästä!

Lisätietoja:
Karoliina Kanerva // Warner Music Finland
karoliina.kanerva@warnermusic.com