10.7.2019
STEPA VIIMEISTELEE KOLMEN EP:N SARJANSA JA KOKOAA SIITÄ TUPLAVINYYLIN

Stepan keväällä aloittama hieno kolmen EP:n sarja päättyy viimeisen osan julkaisuun 19. heinäkuuta. Samana päivänä ilmestyy myös koko sarjan yksiin kansiin kokoava tuplavinyyli gatefold-kansilla.

En tiedä ilmestyykö minulta tulevaisuudessa enää fyysisiä levyjä, sillä digiaika on mielipiteitäni voimakkaampi. Nautitaan kuitenkin tästä hetkestä, sillä vielä yksi viinyylikokoelma näkee päivänvalon. Se on kauniimpi ja kunnianhimoisempi kuin yksikään aiempi julkaisuni ja sisältää kolme keskenään erilaista EP:tä sekä 15 uutta biisiä. Kokoelma on nimeltään Unelmien teatteri ja olen tosi innoissani ja ylpeä siitä, Stepa sanoo. 

Stepa on EP-sarjallaan esitellyt itsestään erilaisia puolia ja materiaalin vastaanotto on ollut innostunutta. Erityisesti singlet Helsinki sekä Keskustaan keskiyöllä ovat nousseet kuuntelijoiden suosikiksi. Unelmien teatteri, Vol. 3 – EP:ltä julkaistaan 12. heinäkuuta maistaisena Mestari-single. Biisin innoittajana on toiminut Enni Rukajärvi ja kappale kertookin meistä kaikista mestareista. 

Lataa pressikuvat tästä.
Kuvaaja: Arez Metta

Seuraa Stepaa:
Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Monsp Records, Keijo Kiiskinen
info@monsp.com