5.7.2019
IDA PAUL & KALLE LINDROTH JULKAISI KESÄISEN KAPPALEEN SANO MUN NIMI ÄÄNEEN

 

Supersuosittu duo Ida Paul & Kalle Lindroth julkaisi tänään kolmannen singlen tulevalta kakkosalbumiltaan. Sano mun nimi ääneen -kappaleen tanssittava rytmi poikkeaa hieman kaksikon totutusta soundista:

Nyt on luvassa uudenlaista Idaa ja Kallea. Samalla kun pysyttiin uskollisina meidän akustisvaikutteiselle popille, haluttiin tälle kappaleelle myös asennetta ja tanssittavuutta. Tää biisi on täydellinen kesäkuunteluun ja fiilistelyyn. Ihanaa saada vihdoin uutta musaa ulos”, Ida ja Kalle kertovat.

Kuuntele Sano mun nimi ääneen täältä!

Ida Paulin & Kalle Lindrothin orgaaninen soundi on tavoittanut lyhyessä ajassa laajan yleisön. Duo on kovassa nosteessa, josta kertovat esimerkiksi kultaa, platinaa ja tuplaplatinaa striimanneet singlet, tuplaplatinaa lähentelevä debyyttialbumi, neljä Emma-ehdokkuutta sekä lukuisat loppuunmyydyt keikat. 

Kaksikko keikkailee kesällä Suomen suurimmilla festivaaleilla. Uuden singlen voi kuulla ensimmäistä kertaa tänään Ruisrockin legendaarisella Rantalavalla klo 16:15. 

Lataa promokuvat täältä.
Kuvaaja: Anni Hartikainen

Ida Paul & Kalle Lindroth somessa:
Facebook
Instagram
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Matti Kaunisvesi / Warner Music Live
matti.kaunisvesi@warnermusic.com