4.7.2019
SEKSIKÄS-SUKLAA & DOSDELA TEKIVÄT PITKÄSTÄ AIKAA YHTEISBIISIN – KESÄSINGLE ILMESTYY PERJANTAINA

Somekaksikko Seksikäs-Suklaata ja Dosdelaa kuullaan pitkästä aikaa yhteisbiisillä, kun heidän singlensä Mikä kesä julkaistaan huomenna perjantaina 5. heinäkuuta. Kappale syntyi kundien halusta tehdä erilainen kesäbiisi.

Halusimme tehdä kappaleen, joka olisi myös vähän ärsyttävä ja jäisi senkin takia mieleen. Molemmat tiedettiin heti oikea tuottaja tälle, Keravan Timbaland eli Hauta-Ahon Rasmus. Rasmuksen kanssa ollaan aiemmin tehty Jari Sillanpää -biisi ja yhteistyö on muutenkin aina toiminut, Seksikäs-Suklaa kertoo. 

Uuden biisin julkaisun lisäksi Seksikäs-Suklaata ja Dosdelaa työllistää tänä kesänä myös uusien sketsien käsikirjoittaminen ja kuvaaminen. 

Seuraa Seksikäs-Suklaata:
Facebook
Instagram

Seuraa Dosdelaa:
Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Monsp Records, Keijo Kiiskinen 
info@monsp.com