4.7.2019
PRINSSI JUSUF JA SÄRRE JULKAISIVAT YHTEISEN EP:N

Monsp ja Särren levy-yhtiö Rutilus julkaisivat eilen 3.7. Prinssi Jusufin ja Särren yhteisprojektin Etelä VS. Itä. EP:n ensimaistiainen on 19. kesäkuuta ilmestynyt kenkäbängeri NAIKIT jalas.

Idea yhteislevytyksestä sai alkunsa, kun Prinssi Jusuf ja Särre juonsivat syksyllä 2018 kuukauden ajan radio-ohjelmaa YleX:llä.

Me freestyle-räpättiin radiossa, kirjoitettiin livenä paperille jotain konseptibiisejä ja räpättiin ne heti. Se oli tosi puhdistavaa parin tahmaisemman työprojektin rinnalla, Särre kuvailee alkusysäystä.

Eka me tehtiin mediaa ja nyt yhteistä musaa, joten ehkä seuraavaksi tehdään tv-ohjelma, Prinssi Jusuf lataa. 

Jostain syystä Prinssi Jusuf alkoi syksyllä viihtyä Särren kotona ja kaksikko alkoi miettiä, että samanlaista vapaampaa hengaamista ja musan kuuntelua pitäisi harrastaa enemmän. Siitä alkoi puolen vuoden sarja päivän mittaisia sessioita Särren luona, ja niiden aikana nauhoitettiin kotisohvalta käsin myös tämä EP.

Me lähinnä pelattiin videopelejä ja räpättiin ja kun soittimesta shufflella tuli joku biisi, mihin tuli idea, niin muisteltiin, että kenenkäs biitti tää oli ja soitettiin sille, että saataisko tää mukaan, Särre kertoo.

Särre on viime aikoina julkaissut Rutilus-levy-yhtiön kautta mm. Adikian ja Kalle Kinoksen musiikkia sekä ollut itsekin pitkästä aikaa mukana räppäämässä esimerkiksi Rutilus-mixtapella. Prinssi Jusuf levyttää Monsp Recordsille ja valmistelee parhaillaan uutta EP:tään.

Katso NAIKIT jalas -video täältä!

Lataa pressikuvat täältä!

Kuvaaja: Vuokko Salo

Seuraa Prinssi Jusufia:
Facebook
Instagram

Seuraa Särreä:
Facebook
Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Monsp Records, Keijo Kiiskinen
info@monsp.com