4.7.2019
HELSINKI ON HEINÄKUUN AJAN #EDSINKI

 

ED SHEERAN SING-ALONG TAPAHTUMA SEKÄ POHJOISMAIDEN AINOA POP-UP STORE 12.7. HELSINGISSÄ

Ed Sheeranin 12.7. julkaistavan albumin sekä muutaman viikon päästä järjestettävien konserttien myötä, Helsinki on heinäkuun ajan Edsinki. Tempausta on toteuttamassa Warner Music Finland ja Fullsteam yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa. Ennätyksiä rikkoviin suurkonsertteihin huipentuva kuukausi pitää sisällään useita tapahtumia ja tempauksia ympäri pääkaupunkia. Sheeranin voi bongata myös päivittäisestä kaupunkikuvasta. “Helsinki on superhieno tapahtumakaupunki ja tänä kesänä vieläkin mahtavampi, kun saamme tänne vieraaksemme yhden maailman kovimmista poppareista Ed Sheeranin,” toteaa Helsingin pormestari Jan Vapaavuori

Uutuusalbumia No.6 Collaborations Project juhlistetaan julkaisupäivänä 12.7. Sing-Along -tapahtumalla Helsingin Musiikkitalon edustalla. Osallistujat pääsevät laulamaan yhdessä Sheeranin rakastetuimpia hittejä Musiikkitalon jättinäytöltä. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja yleisöä odotetaankin paikalle sankoin joukoin. 

Tapahtumassa jaetaan osallistujille arpalippuja, joista yksi onnekas pääsee kaverinsa kanssa Edin Helsingin keikalle 23.7. sekä tapaamaan henkilökohtaisesti supertähteä. 

Paikalle on myös pystytetty ainutlaatuisia fanituotteita myyvä Pop-Up store. Tuotteita on ostettavissa vain ja ainoastaan julkaisupäivän ajan kyseisestä liikkeestä klo 9-21. Myymälästä löytää mm. eksklusiivisia Ed Sheeran X Finland –fanituotteita, lippuja tiistain 23.7. lisäkonserttiin sekä uutta albumia fyysisenä tuotteena. 

#EDSINKI

Lippuja tiistain 23.7. lisäkonserttiin voit ostaa tästä.
Kuuntele Ed Sheeranin uudet singlet tästä.

Lisätiedot:
Karoliina Kanerva
karoliina.kanerva@warnermusic.fi