4.7.2019
ELLINOORAN ODOTETTU UUSI SINGLE ON OODI IHMISYYDELLE – MUKANA GASELLIT!

 

Ellinoora julkaisee uuden singlen Aatelisii perjantaina 5.7. Kappaleella on mukana yksi tämän hetken kiinnostavimmista yhtyeistä Gasellit ja sen on tuottanut Samuli Sirviö ja Alex Mattson.

Aatelisii on oodi ihmisyydelle. Perusajatus biisin takana on, että on ihan sama mistä tuut tai mihin synnyt, tärkeintä on se mitä itse päätät tehdä. Kaikki meistä ovat ihmisiä, se olis tänä päivänä tärkeää muistaa joka käänteessä. Epävarmuus vaivaa paikoittain meitä kaikkia“, Ellinoora kertoo.

Aatelisii on viimeinen single ennen syksyllä julkaistavaa kakkosalbumia. Ellinoora on innoissaan yhteistyöstä Gasellien kanssa:
Olin pitkään halunnut tehdä Gasellien kaa musaa, he ovat mielestäni kiinnostava ja kekseliäs bändi. Siinä on jotain tosi omaa, jotain hienoa ”tee se itse” -meininkiä, joka on mulle tosi tärkeää. Ihanaa, että he lähtivät just tähän biisiin mukaan.

Ellinooralla on käynnissä koko Suomen kattava kesäkiertue ja tällä viikolla hän esiintyy Turun Ruisrockissa, Kuopion Wine Festivalilla ja Lohjan Rantajameissa. Syksyn albumirundi starttaa 6.9. Korjaamolta. Katso kaikki keikat täältä.

Lataa Ellinooran promokuvat täältä!

Seuraa Ellinooraa:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland  
essi.varila@warnermusic.com

Keikkamyyjä:
Samppa Hartikainen / Warner Music Live
samppa.hartikainen@warnermusic.com