20.6.2019
VESTA JULKAISI UUDEN SINGLEN SYNTYMÄPÄIVÄNÄÄN

 

Vesta julkaisi odotetun uuden biisin tänään 20.6., omana syntymäpäivänään. Tuun ilman huomioo toimeen on kauniin melankolinen biisi ja taattua Vestaa. Vestalta on odotettu omaa materiaalia kuumeisesti sitten debyyttialbumin Lohtulauseita jälkeen. Platinaa myynyt albumi julkaistiin maaliskuussa 2018 ja se nousi suoraan Suomen listaykköseksi. Albumin kappaleista Ota varovasti on striimannut platinaa ja Sun katu, Turvallista sotaa sekä Lohtulauseita kultaa. Vesta palkittiin helmikuussa 2019 Vuoden tulokas -Emmalla.

Seuraa Vestaa
Instagram
Facebook
Spotify

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Andre Pozusis 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Isadora Kamotskin / Warner Music Finland
isadora.kamotskin@warnermusic.com

Keikat:
Rauha Kyyrö / Fullsteam
rauha@fullsteam.fi