19.6.2019
ED SHEERANIN TULEVALLA ALBUMILLA MUKANA HÄIKÄISEVÄ JOUKKO SUPERTÄHTIÄ!

 

Maailman suosituin artisti Ed Sheeran julkisti eilisiltana 12. heinäkuuta julkaistavan No.6 Collaborations Project-albuminsa kappalelistan kokonaisuudessaan, vahvistaen samalla myös albumilla mukana olevat artistit.

15:n kappaleen pitkäsoitolla vierailee huimat 22 artistia, mukaan lukien supertähdet Eminem, Cardi B, Camila Cabello, Khalid, Travis Scott, Bruno Mars, Justin Bieber, Skrillex sekä monia muita. Ed Sheeran kertoo fanittavansa jokaista albumilla vierailevaa artistia: ”Ihailen heitä suunnattomasti. He ovat kaikki artisteja ketkä insipiroivat minua. Oli kyseessä sitten artisti, jonka uraa olen seurannut tämän alkuajoista lähtien, tai kuunnellut heidän albumejaan ripiitillä. Jokainen mukana ollut tuo jotain uniikkia ja erityistä kyseiseen kappaleeseen”.

Sheeran on julkaissut albumilta kaksi sinkkua, I Don’t Care yhdessä Justin Bieberin kanssa, sekä Cross Me – sinkun Chance The Rapperin ja PnB Rockin kanssa. Yhteensä kappaleet ovat keränneet jo yli 750 miljoonaa globaalia striimiä. Suomessa listaykköseksi julkaisunsa jälkeen noussut I Don’t Care striimasi hieman yli kuukaudessa kultalukemiin! Molemmat kappaleet ovat nousseet myös radiolistan Top20:een, sekä virallisen listan kärkeen! 
 
Katso päätä huimaava kappalelistaus alta:
 
No.6 Collaborations Project – kappalelista:

1. Beautiful People feat. Khalid
2. South of the Border feat. Camila Cabello & Cardi B
3. Cross Me feat. Chance the Rapper and PnB Rock
4. Take Me Back to London feat. Stormzy
5. Best Part of Me feat. Yebba
6. I Don’t Care with Justin Bieber
7. Antisocial with Travis Scott
8. Remember the Name feat. Eminem & 50 Cent
9. Feels feat. Young Thug & J Hus
10. Put It All on Me feat. Ella Mai
11. Nothing on You feat. Paulo Londra & Dave
12. I Don’t Want Your Money feat. H.E.R
13. 1000 Nights feat. Meek Mill & A Boogie Wit Da Hoodie
14. Way to Break My Heart feat. Skrillex
15. Blow with Bruno Mars & Chris Stapleton

No.6 Collaborations Project -albumi julkaistaan 12. heinäkuuta. 

Ed Sheeran nähdään ennätyksiä rikkoneella  ÷ -maailmankiertueellaan Helsingin Malmin lentokentällä 23. ja 24. heinäkuuta.

Tiistai 23.7. lisäkonserttiin on toistaiseksi vielä paikkoja jäljellä – osta lippusi tästä.

Lisätietoja:
Karoliina Kanerva // Warner Music Finland
karoliina.kanerva@warnermusic.com