13.6.2019
IKONINEN ROKKITÄHTI LIAM GALLAGHER JULKAISEE SYKSYLLÄ UUDEN ALBUMIN!

 

Artisti konsertoi elokuussa Helsingin Kaisaniemessä

Brittipopin uuden tulemisen suunnannäyttäjänä tunnettu Liam Gallagher julkaisee uuden Why Me? Why Not. -albuminsa 20. syyskuuta. Albumilta julkaistiin viime viikolla ensimmäinen single, Shockwave. Gallagher teki soolodebyyttinsä vuonna 2017 albumilla As You Were.

Gallagherin uuden albumin tuottajina ovat edellisen albumin tapaan toimineet Andrew Wyatt ja Greg Kurstin. Albumi on äänitetty Los Angelesissa ja Lontoon RAK studioilla.

”Sävelsin edelliselle albumille joitain kappaleita yksin. Tämän albumin kaikki kappaleet ovat muiden kanssa yhdessä kirjoitettuja, sillä halusin albumista vielä paremman, kuin edeltäjästään. Tunnen vahvuuteni ja rajoitteeni. Olen biisinkirjoittajana OK, mutta laulajana ja keulakuvana erinomainen. Nyt teimme albumin, joka on samankaltainen, mutta parempi kuin edellinen.”, jopa rääväsuuna tunnettu muusikko kommentoi.

Oasiksen keulakuvana vuosituhannen vaihteessa toiminut artisti nähdään Helsingin Kaisaniemen In The Park -tapahtumassa elokuussa. Gallagher nähtiin viimeksi Suomessa Turun Tall Ship Races -tapahtumassa vuonna 2017.

Kuuntele uusi Shockwave -kappale tästä.

Lisätietoja:
Emma Hynnä // Warner Music Finland
emma.hynna@warnermusic.com