7.6.2019
STIG JULKAISI UUDEN SINGLEN SITÄ SUN TÄTÄ!

 

Lukuisista kestohiteistään tunnettu koko kansan Stig julkaisi uuden singlen. Stig kuvailee itse Sitä sun tätä -kappalettaan näin:

Biisissä käsitellään pitkässä parisuhteessa usein tapahtuvaa seksielämän tylsistymistä ja pohditaan keinoja sen piristämiseksi. Musiikillisesti nojataan häpeilemättä omiin suomipop ja suomirock -vaikutteisiin ja sähkökitara raikaa.

Lukuisia kulta- ja platinasinglejä vuosien varrella julkaissut Stig on tarjonnut suomalaisille useita kestohittejä, kuten esimerkiksi Puumaa mä metsästän ja Original gigolo (feat. Teflon Brothers). Vuonna 2015 julkaistu albumi STIG sisälsi jättihitin Roy Orbison, joka oli sen vuoden yhdeksänneksi soitetuin kappale Suomen radioissa. Roy Orbison oli myös ehdolla Vuoden biisiksi 2016 Emma Gaalassa. Stigin viimeisin single Lonkeron värinen taivas julkaistiin tammikuussa. 

Seuraa Stigiä somessa:
Instagram
Facebook
Spotify

Lataa promokuva täältä!
Kuvaaja: Kai Kuusisto

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikkatiedustelut:

Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com