7.6.2019
RAAPPANAN UUSI SINKKU VIIMESETKI MEHUT LAITTAA LOMATUNNELMAN PÄÄLLE!

 

Pitkän linjan reggae-artisti Raappana julkaisi tänään uuden biisin Viimesetki mehut. Kappale on täydellinen biisi lomalle siirtymiseen – se saa hymyn huulille ja lomafiiliksen päälle! Kuuntele Viimesetki mehut tästä!

Kesälomat lähestyy ja monelle tauko duuneista tulee varmasti tarpeeseen. Tässä vähän niitä fiiliksiä, kun alkaa puurtaminen hetkeks aikaa riittää!” – Raappana.

Maamme menestyksekkäimpiin reggae-artisteihin lukeutuva Raappanalla on levytyssopimus Etenee Recordsin kanssa. Oman tuotantonsa lisäksi Raappana on tehnyt musiikkia muiden eturivin artistien kanssa ja vieraillut mm. JVG:n, Asan, Jukka-Pojan sekä viimeisimpänä Asteen kappaleilla.

Seuraa Raappanaa:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikat:
All Day Agency
booking@allday.fi