6.6.2019
YOUNGHEARTEDIN ODOTETTU UUSI ALBUMI JULKAISTAAN HUOMENNA

 

Younghearted julkaisee odotetun kakkosalbuminsa Vapaa huomenna perjantaina 7. kesäkuuta. Uudella albumilla kuullaan yhtyeelle ominaisia hyväntuulisia mutta herkkiä kappaleita.

Levyltä löytyvät muun muassa jo julkaistut sinkut; kultaa striimannut Vaikeeta, viime keväänä ja kesänä ilmestyneet Beijos ja Hullaannun sekä tuoreimmat singlet Sun syliin ja Enkeli. Yhtye sanoittaa ja säveltää kappaleensa itse. Albumin tuotannosta ovat vastanneet huipputuottajat Jukka Immonen ja Samuli Sirviö.  

Melkein kolmen vuoden työ huipentuu tälle levylle. Tähänastisen uramme aikana meillä on ollut suuri kunnia työskennellä Suomen musiikkialan hienoimpien ja taitavimpien tekijöiden kanssa. Meidät tekee onnelliseksi huomata kuinka paljon ”yankkariperheeltä” eli kuulijoilta saamamme rakkauden määrä on kasvanut vuosien aikana, yhtye fiilistelee.

Youngheartedin perustivat vuonna 2015 laulaja Reeta Huotarinen sekä kitaristit Atte Ranta ja Emil Korkiakoski. Vuonna 2016 ilmestyi yhtyeen platinarajan ylittänyt debyyttialbumi Nuorisydän. Levyltä muistetaan muun muassa hitti Hetkeksi, jota on striimattu tuplaplatinaan oikeuttava määrä eli yli 8 miljoonaa kertaa. 

Uuden albumin julkaisua juhlistetaan levynjulkaisukeikalla Helsingin Tavastialla lauantaina 15. kesäkuuta. Liput keikalle ovat nyt myynnissä Tiketin sivuilla

Youngheartedin kesän 2019 keikat

Pe 28.6. Seinäjoki, Provinssi 
La 6.7. Lohja, Rantajamit 
Su 7.7. Turku, Ruisrock 2019 
To 18.7. Turku, Pinella Tapahtumateltta 
La 20.7. Kajaani, Onnela 
Pe 26.7. Rauma, Pitsiviikot 
Pe 2.8. Orivesi, Rönnin Lava 
Pe 16.8. Tampere, Satamaravintola Kaisla 
Pe 23.8. Helsinki, G-Livelab

Seuraa Youngheartedia somessa: 
Facebook
Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Keikat:
Matti Kaunisvesi / Warner Music Live
matti.kaunisvesi@warnermusic.com