6.6.2019
WARNER MUSIC FINLAND PERUSTAA LEVYMERKIN MANAGE MEN KANSSA

Manage Me laajentaa toimintaansa ja perustaa yhteisen levymerkin Warner Music Finlandin kanssa. 

Manage Me -levymerkki on luonnollinen lisä manageritoimiston ydinliiketoimintaan, sillä Manage Men tavoite on alusta asti ollut toimia laajasti musiikki- ja viihdebisneksessä sekä auttaa artisteja kehittymään ja menestymään.

– Manage Me on kaksivuotias ja nyt on luonnollinen aika toteuttaa alusta saakka ollut haaveemme omasta levymerkistä. Olemme vuosien varrella kirjoittaneet isoja menestystarinoita yhdessä Warnerin kanssa, joten yhteistyö tuntuu hyvältä, Manage Men perustaja ja toimitusjohtajaCarla Ahonius sanoo.

– Carla on ollut jo vuosia läheinen kumppani Warnerille eri artistiyhteistöiden kautta. Uskomme että Carlan,Tina Jukaraisenja heidän tiiminsä kanssa pystymme löytämään uusia, mielenkiintoisia artisteja ja viemään heidät urallaan seuraavalle tasolle, Warner Music Finlandin toimitusjohtaja Mark Fry jatkaa.

Elokuussa kaksi vuotta täyttävä Manage Me on Carla Ahoniuksen perustama suomalainen johtava manageri- ja konsultointitoimisto. Sen asiakkaisiin lukeutuvat artisteista muun muassa Jare TiihonenJenni VartiainenErinNelli MatulaLukas Leon ja viihdepuolelta Alma HätönenArmi Toivanensekä Tuija Pehkonen.

Warner Music Finland on lähes 38 prosentin kotimaisella markkinaosuudellaan johtava levy-yhtiö, jonka artistirosteriin kuuluvat muun muassa JVGAntti TuiskuJenni VartiainenLauri TähkäSANNIErinKaija KooLukas LeonALMAABREUChisuEllinooraHapporadioIda Paul & Kalle LindrothWaltteri TorikkaTIPPACledosja J. Karjalainen.

Warner Music Finlandin ja Manage Men yhteistyösopimukseen ei kuulu Manage Men manageriliiketoiminta, joka säilyy ennallaan ja erillisenä toimintona.

Lisätiedot:
Mark Fry / Warner Music Finland
mark.fry@warnermusic.com 

Carla Ahonius / Manage Me
carla@manageme.fi