6.6.2019
ELIAS GOULDIN ODOTETTU DEBYYTTILEVY JULKAISTAAN HUOMENNA!

 

Karismaattinen laulaja-lauluntekijä Elias Gould julkaisee odotetun debyyttialbuminsa huomenna 7.6. LP-niminen levy tulee löytymään myös vinyylipainoksena levykaupoista kautta maan. 

Artistin omien sanojen mukaan debyyttilevyn luomisprosessi on ollut osittain raskas ja ytimeen löytäminen on vaatinut muutaman mutkan matkassa:

Lähdettiin alkuun tekemään levyä vähän sokeana tähtäimessä listaykköset, jonka aikana jopa unohti hetkeksi, että miksi tätä musaa ylipäätään tekee. Vaikeuksien ja itsetutkiskelun jälkeen olen löytänyt taas musiikinteon ilon ja ne perimmäiset syyt tehdä tätä kaikkea. Levyntekoprosessi on omalla tapaa avannut monia lukkoja ja tällä hetkellä koen suurta paloa kaikkea tätä kohtaan. Tuntuu, että olen antanut kaikkeni levylle, mutta samaan aikaan mun rinnassa kuplii ja olen innoissani luomassa taas uutta.

Samaan aikaan levyn kanssa ilmestyvä Jos sä lähet -single on koskettava biisi menettämisen pelosta. Kappaleen ei pitänyt alun perin päätyä huomenna julkaistavalle levylle: 

Jos sä lähet on itse asiassa vika biisi joka levylle tehtiin. Olin jo tavallaan kakkoslevyn modessa, mutta lopulta tää biisi vielä taisteli tiensä debyyttilevylle. Kaikilla oli heti tosi hyvä fiilis biisistä ja se löysi muotonsa jotenkin tosi helposti, mutta se oli syntynyt sellaisesta debyyttilevyn puserruksen jälkeisestä euforiasta, joten sitä ei heti osannut yhdistää levylle. Biisi kuitenkin päätyi aina uudelleen osaksi kokonaisuutta ja nyt, kun se siellä on, tuntuu et se on yksi tärkeimmistä palasista debyyttilevyä”, Elias kertoo.

Uudet kappaleet tullaan kuulemaan kesän aikana lukuisilla festivaaleilla, kun Elias esiintyy bändinsä kanssa mm. Provinssissa, Ruisrockissa sekä Flow Festivaaleilla.
 
Seuraa Elias Gouldia: 

Instagram
Facebook
Spotify

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Tero Ahonen 

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com 

Keikat:
Sami Siilin / Fullsteam
sami@fullsteam.fi