6.6.2019
BENJAMINILTA URANSA ROHKEIN SINGLE PERJANTAINA

 

Benjaminin suomenkieliset hitit saavat jatkoa, kun uusi single Orgasmi julkaistaan perjantaina 7. kesäkuuta. Kappaleen viesti on artistille itselleen hyvin tärkeä: Benjamin haluaa muuttaa olettamusta siitä, että miehet ajattelisivat monesti pelkkää seksiä. 

Nuorempana kelasin, että seksi on siisteintä mitä toisen kanssa voi kokea. Silloin en vielä tajunnut, että rakkaus tekee siitä vain nautinnollisempaa. Mulle ei riitä pelkkä seksi tai orgasmi: ne ovat molemmat upeita asioita, mutta olen tajunnut tarvitsevani myös henkisen yhteyden, jotta voin nauttia toisesta täysillä. Haluan Orgasmi-biisillä muistuttaa, että tunteista ja seksistä kannattaa ja pitää puhua vaikka se olisikin vaikeaa.

Kappaleen takaa löytyy sama tiimi, joka on ollut tekemässä myös edellisiä singlejä Naarmuja feat. IBE sekä Juon sut pois: Benjamin, Iivari Suosalo, Joonas Keronen, Neea Jokinen ja Jaron & Istala.

Aiemmin englanninkielistä poppia esittänyt Benjamin teki elokuussa näyttävän paluun ensimmäisellä suomenkielisellä kappaleellaan, suoraan Spotifyn ykköseksi nousseella singlellä Naarmuja feat. IBE. Pian platinarajan ylittävän kappaleen seuraaja Juon sut pois ilmestyi marraskuussa. Myös toinen single pysytteli viikon Spotifyn kärjessä ja lähentelee myös striimeillään platinarajaa. Benjaminin kolmas single Tanssin yksin ilmestyi helmikuussa.  

Seuraa Benjaminia somessa: 
Instagram
Facebook
Twitter

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat: 
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com