5.6.2019
SAARA AALLON KAPPALE ON TÄNÄ VUONNA LONTOON PRIDEN VIRALLINEN BIISI!

 

Parhaillaan Englannin-kiertueella olevan Saara Aallon kappale Dance Like Nobody’s Watching on valittu Lontoon tämän vuoden Pride-tapahtuman viralliseksi biisiksi. Sen sanoituksen, jossa kaikkia kehotetaan elämään omannäköistään elämää, on katsottu edustavan hienosti Priden syvintä olemusta. Saara Aalto pääsee esittämään kappaleen sekä Lontoon Priden gaalaillallisella että Trafalgar Squaren päätapahtumassa lauantaina 6. heinäkuuta. Tämä on ensimmäinen kerta Lontoon Priden historiassa kun sama artisti esiintyy kummassakin tapahtumassa.

Pride-tapahtumat ovat minulle tuttuja. Viime vuonna otin osaa Helsingin Pride-kulkueeseen ja Lontoon Pride-tapahtumissa olen esiintynyt kahtena viime vuonna. Minulle Pride on ihana tapahtuma täynnä rakkautta. On suuri kunnia, että oma biisini on tänä vuonna Lontoon Priden tunnuskappale. Hienoa päästä edustamaan omaa yhteisöään tällä tavalla, Lontoossa ja Suomessa asuva Saara sanoo.

Dance Like Nobody’s Watching on täydellinen tunnuskappale Lontoon Pridelle. Emme malta odottaa, että saamme kuulla väkijoukon yhtyvän lauluun Saaran kanssa suitsuttaen rakkauden, suvaitsevaisuuden ja juhlan sanomaa. Musiikki on aina ollut olennainen osa Lontoon Pride-tapahtumaa, sillä musiikki yhdistää ihmisiä. En osaa kuvitella meille parempaa biisiä kuin Saara Aallon Dance Like Nobody’s Watching, Lontoon Priden tapahtumapäällikkö Ian Massa-Harris kommentoi. 

Dance Like Nobody’s Watching-kappale löytyy Saara Aallon viimeisimmältä albumilta Wild Wild Wonderland. Saara Aallon, David Sneddonin ja Tom Fullerin kirjoittamaan kappaleeseen on kuvattu Adam Pittsin ohjaama video, joka kertoo transnaisen kasvutarinan. 

Kuuntele Dance Like Nobody’s Watching täältä.

Katso Dance Like Nobody’s Watching –video täältä.

Lehdistökuvan voit ladata täältä.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Nora Norrlin / Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com