4.6.2019
JVG:LLÄ JÄLLEEN UUSI ENNÄTYS HALLUSSAAN!

 

Suomen suosituin yhtye JVG rikkoi perjantaina julkaistulla Frisbee-singlellään jälleen ennätyksiä. Biisiä kuunneltiin Spotifyssa ensimmäisen vuorokauden aikana peräti 171 000 kertaa. Se on näin ollen eniten yhden päivän aikana striimauksia kerännyt kappale tänä vuonna. Edellinen ennätys on myös JVG:n hallussa: jättisuosioon noussut sinkku Ikuinen vappu keräsi parhaimmillaan 154 000 päivästriimiä. Ikuinen vappu on myös rikkonut Spotifyssa ennätyksen oltuaan ykkösenä yhteensä 64 päivää, mikä tekee siitä kaikkien aikojen eniten ykköspäiviä haalineen kotimaisen kappaleen.

Yhtyeen 14.6. julkaistavalta RATA/RAITTI-albumilta on julkaistu vasta kaksi singleä, mutta se lähentelee jo kultarajaa. Helmikuussa ilmestynyttä Ikuinen vappu -singleä on striimattu jo huikeat 9 miljoonaa kertaa. Albumin kultaraja on 10 miljoonaa striimiä.

JVG:tä ei turhaan tituleerata Suomen suosituimmaksi yhtyeeksi: duolla on hallussaan lukuisia Spotify-ennätyksiä, yhdeksän Emma-palkintoa sekä useampi loppuunmyyty Hartwall Arena -keikka. JVG:n Tarkenee ja Hehkuu ovat olleet historian ensimmäiset suomenkieliset kappaleet, jotka rikkoivat 10 miljoonan striimin rajan. Kappaleet ovat myös kaikkien aikojen striimatuimmat suomenkieliset kappaleet ja Tarkenee teki viime syksynä historiaa, kun se nostettiin mukaan maailmanlaajuiselle NHL-pelin soundtrackille. 

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaajat: Teemu Heljo ja Niko Karlsson

Seuraa JVG:tä:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Rauha Kyyrö / Fullsteam
rauha@fullsteam.fi