31.5.2019
JVG JULKAISI KESÄN ISOIMMAN HITIN – VIDEOLLA MUKANA FORMULALEGENDA MIKA HÄKKINEN

 

Kesäkuussa kuudennen albuminsa julkaisevalta JVG:ltä saatiin tänään Frisbee-niminen single, joka huokuu varman kesähitin tunnelmaa. Kappale kuultiin ensimmäistä kertaa maanantaina Leijonien kultajuhlissa Kaisaniemen puistossa, kun JVG nousi lavalle jääkiekon maailmanmestareiden kanssa. Frisbeelle julkaistiin myös musiikkivideo, jossa nähdään duon lisäksi formulalegenda Mika Häkkinen
 
Siistii, et saatiin Mikan kaltainen legenda videolle mukaan. Mikalla on ymmärrettävästi aika kortilla, joten tää on meille kunnia. Videon formulateema tulee näkymään myös tulevalla albumilla sekä kesän keikoilla, joten Frisbee on täydellinen lähtölaskenta niihin. Ollaa pidetty pientä keikkataukoo, joten odotetaan jo et päästään kesän keikoille”, JVG kertoo.
 
Katso elokuvamainen musiikkivideo täältä. Videon on ohjannut Jaakko Itäaho. 
 
14.6. julkaistavalta RATA/RAITTI-albumilta aiemmin tänä vuonna julkaistua Ikuinen vappu -singleä voidaan pitää yhtenä alkuvuoden isoimmista hiteistä. Kappaletta on striimattu jo lähes 9 miljoonaa kertaa, sen musiikkivideolla on noin 3 miljoonaa katselukertaa ja se löytyy tällä hetkellä radiolistan sijalta 3. Ikuinen vappu on myös rikkonut Spotifyssa ennätyksen oltuaan ykkösenä yhteensä 63 päivää. Kappale on näin ollen eniten ykköspäiviä haalinut kotimainen kappale.
 
JVG:tä ei turhaan tituleerata Suomen suosituimmaksi yhtyeeksi: duolla on hallussaan lukuisia Spotify-ennätyksiä, yhdeksän Emma-palkintoa sekä useampi loppuunmyyty Hartwall Arena -keikka. JVG:n Tarkenee ja Hehkuu ovat olleet historian ensimmäiset suomenkieliset kappaleet, jotka rikkoivat 10 miljoonan striimin rajan. Kappaleet ovat myös kaikkien aikojen eniten striimatuimmat suomenkieliset kappaleet ja Tarkenee teki viime syksynä historiaa, kun se nostettiin mukaan maailmanlaajuiselle NHL-pelin soundtrackille.
 
Lataa promokuvat täältä!

Kuvaajat: Teemu Heljo ja Niko Karlsson
 
Seuraa JVG:tä:

Instagram
Facebook
Spotify

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Rauha Kyyrö / Fullsteam
rauha@fullsteam.fi