29.5.2019
MÖRKÖ LÖI TODELLAKIN SISÄÄN – SUOMEN KUUNNELLUIN BIISI!

 

DJ ILGin kappale Löikö Mörkö sisään? feat. Antero Mertaranta on hetkessä noussut viraalihitiksi ja jääkiekon MM-kisojen kovimmaksi kannatusbiisiksi. Biisi kuultiin eilen maailmanmestarien kultajuhlassa ja nyt se on noussut ykköseksi sekä Spotifyssa että Youtubessa.

Löikö Mörkö sisään? -kappaleen tarina sai alkunsa perjantaina. Arttu Wiskarin bändi oli matkalla keikalle Kuopioon, kun yksi yhtyeen jäsenistä päätti Suomen jääkiekkojoukkueen MM-menestyksen johdosta tehdä Mörkö-aiheisen kunnianosoituksen. Lopputulos oli niin onnistunut, että Mökkitie Recordsin tiimin mielestä iso pyörä oli laitettava pyörimään. 

Nyt kyseisen, vain 52 sekuntia kestävän kappaleen eeppinen matka huipentui siihen kun se siivitti Suomen maajoukkueen maailmanmestaruuteen sunnuntaina. 

Lisätiedot:
Mökkitie Records, Olli Saksa
olli.saksa@mokkitie.com
 
Keikat:
Warner Music Live, Matti Kaunisvesi
matti.kaunisvesi@warnermusic.com