24.5.2019
KYMPPILINJA TEKI KESÄBIISIN ITSENSÄ HYVÄKSYMISEN TÄRKEYDESTÄ

 

Kymppilinja julkaisi tänään uuden kesäisen sinkun Sydän paljaana. Kappale käsittelee tunteiden näyttämisen vaikeutta – ja tärkeyttä. Biisin on tuottanut bändin jäsenten Niko Lithin, Sami Grönroosin ja Janne Ordénin lisäksi Sebastian Leino. Kuuntele kappale tästä

Sydän paljaana -biisin tematiikka pyörii avoimuuden ja itsensä hyväksymisen ympärillä. Kappaleessa pureudutaan heikkouksiin ja ongelmiin, mutta positiivisen kautta, yhtye kuvailee.

Kymppilinja on tehnyt musiikkia yhdessä 2000-luvun alusta saakka. Vuoden 2010 hittisinglen, ”haukibiisin” Minä (feat. Mariska) lisäksi yhtye on aiemmin julkaissut kaksi albumia. Bändi lopetti vuonna 2012, mutta palasi viime vuonna studiolle ja keikkalavoille. Viime vuonna julkaistu comeback-single Aallot on rikkonut Spotifyssa kultarajan. Myös viime syksynä julkaistu Forever young menestyi myös hyvin Spotifyn top 50 -listalla.

Seuraa Kymppilinjaa somessa:
Facebook
Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com 

Keikat:
Erik Jääskeläinen / M-Easy Music Live
eki@meazymusic.fi