24.5.2019
KIEHTOVA R’N’B-LUPAUS CHRIZAY VANGITSEE UUDELLA SINGLELLÄÄN

 

23-vuotias Christopher Kalonji, artistinimieltään Chrizay on kongolaistaustainen artisti, jonka musiikkityyli sulattaa luontevasti yhteen pehmeitä r’n’b-melodioita ja koukuttavia trap-biittejä. Chrizayn pehmeä lauluääni sekä leikkisät rap-lyriikat nostavat artistin Suomen mielenkiintoisimpien urbaanin musiikin tekijöiden joukkoon. Tänään julkaistu single Veden päällä vangitsee lumoavalla tunnelmallaan. 

Katso upea musiikkivideo tästä.

Musiikki on ollut vahvasti läsnä Chrizayn elämässä jo pienestä pojasta lähtien: Chrizay on lapsena laulanut mm. perheensä kanssa kirkon kuorossa. Vanhemmat sisaret esittelivät lempimusiikkiaan Chrizaylle, jonka kautta artisti pääsi omien sanojensa mukaan ”hyvän musiikin makuun” jo varhaisessa iässä.

Nuorena muistin lähes kaikki Asan biisit ulkoa ja multa aina kysyttiin, et miks en tekisi omaa musaa, sillä mun äänessä kuultiin jotain spessua. Nuorempana ajatus tuntui etäiseltä, kunnes tutustuin ystävääni Elikia ”DJ-Peti-Peti” Petipetiin jonka kanssa ollaan fiilistelty paljon Jenkki-meininkiä! Mulla on aina ollut visio siitä, minkälaista musiikkia haluaisin Suomessa tulevaisuudessa soivan ja pyrin omalla tuotannollani toteuttamaan sitä.” 

Chrizayn ensimmäinen single julkaistiin 2015, jonka jälkeen artisti on julkaissut myös omakustanne Leija Nuori Nation -EP:n. EP:tä on striimattu Spotifyssa noin 1,5 miljoonaa kertaa. Helmikuussa  2018 Chrizay aloitti yhteistyön Volume Production Helsingin kanssa joka johti 15. Kesäkuuta 2018 Chrizayn sainaamiseen Warner Music Finlandille.  Chrizay on myös päässyt keikkailemaan mm. Blockfesteillä, Ruisrockissa, Weekend Festivaaleilla sekä klubeilla ympäri Suomen.

Chrizay somessa:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätietoa ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com