23.5.2019
MAAILMAN SUOSITUIN ARTISTI ED SHEERAN JULKAISEE HEINÄKUUSSA UUDEN ALBUMIN

 

Supertähdeltä ilmestyy iloksemme tänä yönä uusi single

Maailman kuunnelluin artisti Ed Sheeran julkaisee 12. heinäkuuta kollaboraatioalbumin No.6 Collaborations Project.
Jatkoa vuonna 2014 julkaistulle No.5 Collaborations Project -EP:lle oleva albumi julkaistaan fanien iloksi juuri ennen heinäkuisia Helsingin keikkoja. Sheeran julkaisee tänä yönä klo 00:00 uuden singlen Cross Me (feat. Chance the Rapper & PnB Rock).

”Ennen vuoden 2011 levytyssopimustani tein EP:n ”No.5 Collaborations Project”. Olen siitä asti halunnut tehdä toisen kollaboraatioalbumin ja aloitin ”No.6” työstämisen läppärilläni viime vuonna kiertueella. Projektia on ollut todella hauska tehdä, sillä olen kaikkien kollaboraatioartistien suuri fani”, Sheeran kertoo.

Sheeran julkaisi odotetun ensimmäisen singlen tulevalta albumilta kaksi viikkoa sitten. Kappale nousi julkaisun jälkeen suoraan Suomen radiolistan kärkipaikoille sekä virallisen singlelistan ykköseksi pitäen edelleen hallussaan Suomen Spotifylistan ykköspaikkaa. Maailmanlaajuisesti I Don’t Care (with Justin Bieber) on kerännyt globaalisti jo massiiviset 100 miljoonaa striimiä Spotifyssa. Justin Bieberin kanssa julkaistusta kappaleesta tuli viraali-ilmiö hulvattomalla videollaan, jonka voit katsoa tästä.

Albumin kappalelistan voit kurkata tästä.

Suomessa ensi heinäkuussa kahtena iltana esiintyvä laulaja on rikkonut aiemmilla julkaisuillaan Suomessa ennätyksiä.
Vuoden 2017 isoimmaksi hitiksi kasvanutta Shape Of You -singleä on kuunneltu Suomessa yli 21 miljoonaa kertaa, tehden siitä ensimmäisen kappaleen, joka ylitti viisinkertaisen platinarajan.

Sympaattisella brittitähdellä on taskussaan Suomesta legendaarisen viisinkertaista platinaa menneen singlen lisäksi kolme tuplaplatina-, viisi platina- sekä kymmenen kultasingleä. + -albumi (2011) on myöskin myynyt kultaa, sekä kaksi viimeisintä albumia, x (2014) ja ÷ (2017), kolminkertaista platinaa. Yhteenlaskettuna 28-vuotiaalla Sheeranilla on siis Suomessa päätähuimaavat 22 sertifikaatiota.

Massiivisiin lukuihin Sheeran on päässyt myös live-puolella. Keväällä 2017 alkaneen ÷-kiertueen on nähnyt jo yli 6,2 miljoonaa ihmistä. Laulaja-lauluntekjiä tunnetaan kyvystään muuttaa jopa 90 000 -päisen areenan tunnelmalliseksi pubikeikaksi – artisti on ensimmäinen Wembleyllä täysin soolona, ilman bändiä esiintynyt artisti. Supertähti nähdään ÷ -maailmankiertueellaan Helsingin Malmin lentokentällä 23. ja 24. heinäkuuta.

Tiistai 23.7. lisäkonserttiin on toistaiseksi vielä paikkoja jäljellä – osta lippusi tästä.

Lisätietoja:
Emma Hynnä / Warner Music Finland
emma.hynna@warnermusic.com