23.5.2019
COSTEELTA ROHKEA ESIKOISALBUMI – PURKI TUNTEENSA LAULUIHIN

 

Uuden ajan popartisti costee julkaisee huomenna jo ennakkoon kultaa striimanneen debyyttialbuminsa Ehkä joskus tää viel naurattaa. Hän on yksi viime vuoden mielenkiintoisimmista tulokkaista ja käsittelee kappaleissaan arkailematta henkilökohtaisia kokemuksiaan ja mielenmaisemaansa.

”Ehkä joskus tää viel naurattaa -albumi kertoo ihastumisesta, ahdistuksesta ja pettymyksistä. Kaikki biisit on suoraan mun omasta elämästä ilman mitään suurempaa sensuuria ja kaunistelua. Ihastun helposti, mutta mä osaan myös pilata kaiken oman ahdistukseni takia. Tää albumi sai alkunsa siitä kun alettiin mun broidin (Mikko Tiainen) ja kämppiksen (Eero Vanha-Perttula) kanssa tekemään biisejä meidän kämpässä Pasilassa. Omana inspiraationa on olleet ne bändit, joita oon skidinä tykännyt luukuttaa: Interpol, The Strokes ja Joy Division on ollut meigälle aina kovii juttuja. Levyllä on synkistelyn lisäksi kauniita melodioita, ne on mulle tärkeitä.” costee

costeen musiikin tummanpuhuva äänimaailma on yhtä aikaa rosoista ja toimivilla pop-koukuilla täytettyä. Hänen tunnetuimmat kappaleensa ovat kultaa striimanneet Pakoon pahaa oloo, Yli susta ja Luurangot. costeen biisejä on kuunneltu Spotifyssa yli 10 miljoonaa kertaa ja videoita on katsottu Youtubessa lähes 3 miljoonaa kertaa.

Turusta kotoisin oleva costee solmi levytyssopimuksen Warner Music Finlandin alla toimivan Etenee Recordsin kanssa loppuvuodesta 2017. Hän on myös yksi YleX:n listaamista Läpimurto 2019 -artisteista ja tuli yleisöäänestyksessä toiseksi. Läpimurto 2019 on listaus suomalaisista artistitulokkaista, joiden YleX:n musiikkitiimi uskoo tekevän läpimurron kuluvana vuonna.

Kesällä costee esiintyy mm. Ruisrockissa ja Simerockissa.

Lataa costeen promokuvat täältä!

costee:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com