22.5.2019
NEON 2 KONSERTTIKIERTUEELLE SYKSYLLÄ!

 

Keväällä Tähdet, tähdet -ohjelman voittanut Jussi Rainio lähtee luotsaamansa Neon 2 -yhtyeen kanssa lokakuussa konserttikiertueelle. Kouvolasta alkavalla Polku, Neon 2 tarina -kiertueella kuullaan yhtyeen suurimmat hitit ja tarinat niiden takaa. Kouvolan lisäksi kiertue vierailee Uudessakaupungissa, Lappeenrannassa, Turussa ja Tuusulassa. 

Tämä on ensimmäinen kerta kun lähdemme konserttikiertueelle. Esitämme kiertueella omat Neon 2 -lempibiisimme sekä parhaita paloja Tähdet, tähdet -ohjelman kappaleista. Luvassa on intiimejä iltoja ja musiikin lisäksi tarinoita biisien takaa sekä historiastamme, Jussi ja Rami Alanko kertovat. 

Polku, Neon 2 tarina 

La 5.10. klo 20 Kouvola, Pato Klubi 
Liput alk. 24,00 € 

La 19.10. klo 19 Uusikaupunki, Kulttuurikeskus Cruselli 
Liput alk. 27,50€

Pe 25.10. klo 20 Lappeenranta, Kehruuhuone 
Liput alk. 24,50€

Pe 1.11. klo 20 Tuusula, Krapin Paja
Liput alk. 29,50€

La 2.11. klo 20 Turku, Linnateatteri 
Liput alk. 25,00€

Lipunmyynti alkaa pe 24.5.2019 klo 9.
Katso paikkakuntakohtaiset lipunmyyntitiedot osoitteesta www.warnermusiclive.fi.

Vuonna 1992 ensimmäisen levynsä julkaissut Neon 2 löi itsensä kertaheitolla läpi tuplaplatinaa myyneellä esikoisalbumillaan Polku. Hiteistään Tässä talossa, Kemiaa, Polku ja Ei yksinäinen unta saa tunnettu yhtye oli yksi 1990-luvun suurimpia kotimaisia popilmiöitä ja julkaisi urallaan kolme studioalbumia. Liki parinkymmenen vuoden tauon jälkeen yhtye palasi We Want More -ohjelmassa vuonna 2014 sekä muutamilla vuoden 2017 keikoilla. Viime vuonna yhtye julkaisi kaksi uutta singleä, Itseni kaltainen ja Ikuisesti aina, jotka siivittivät kaksikon näyttäville ja visuaalisille keikoille ympäri Suomen. Alkuvuodesta yhtyeen solisti Jussi hurmasi suomalaiset monipuolisuudellaan ja heittäytymisellään suositussa Tähdet, tähdet -ohjelmassa, jossa hänet äänestettiin voittoon. 

Lataa promokuvat täältä.
Kuvaaja: Marek Sabogal

Kiertueen promoottori: 
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 
Nora Norrlin / Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com