17.5.2019
JÄTTISUOSIOON DEBYYTTISINGLELLÄÄN NOUSSUT CLEDOS JULKAISI UUTTA MUSIIKKIA!

 

Huikeaan suosioon kaksi vuotta sitten debyyttisinglellään Töis noussut Cledos julkaisi tänään uuden singlen PIDÄKII. Kappale esittelee aiempaan verraten uuden puolen artistista ja osoittaa, ettei Cledos pelkää ottaa riskejä ja venyttää rajojaan.  

Tää uusi biisi on omalla tapaa jotain tosi uutta mun aiempiin biiseihin verraten. Kehitän ja muutan stailia koko ajan ja se kuuluu myös mun musassa. Koen, että viimeisen kahden vuoden aikana keikkailu ja kaikki tää ”artistius” on vaikuttanut jollain tapaa mun soundiin, ja olen oppinut löytämään myös aiempaa avoimemmin mun musaan uusia tasoja ja ulottuvuuksia. Ensimmäistä kertaa oon alkanut myös kirjoittamaan teksteihin henkilökohtaisempia näkökulmia ja syvempiä tarinoita. Vaikka mun tyyli on ”uudistunut”, ei tää oo tuntunut mulle vaikealta, vaan muutos on tapahtunut tosi luontevasti ja helposti. Esimerkiksi tämä PIDÄKII on kirjoitettu 10-15 minuutissa”, Cledos kertoo.

Kuuntele PIDÄKII täältä!

Cledos on kiinnostava uuden sukupolven artisti, joka on noussut Suomen musiikkikentän keskiöön vain alle kahdessa vuodessa. Vuonna 2017 julkaistu omakustanne-debyyttisingle Töis nousi viraalihitiksi, kun sen musiikkivideota katsottiin YouTubessa useita tuhansia kertoja vain muutamassa päivässä. Debyyttisingleä on seurannut mm. useampi platinaa rikkonut tai platinarajaa lähentelevä single, 2 Emma-ehdokkuutta sekä featit mm. Mikael Gabrielin, ABREUn, Kuben ja Karri Koiran kanssa.

Cledos kiinnostaa myös keikkarintamalla: artisti esiintyy tulevana kesänä mm. YleXPopissa, Ruisrockissa, Provinssissa sekä Blockfesteillä.

Seuraa Cledosta somessa:
Instagram
Facebook
Youtube
Spotify

Lataa promokuvat täältä
Kuvaaja: Matias Jalmari

Lisätietoa ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Jake Hannula / Warner Music Live
jake.hannula@warnermusic.com