14.5.2019
JVG JULKAISEE KUUDENNEN ALBUMINSA RATA/RAITTI 14.6.

 

JVG julkaisee odotetun kuudennen albuminsa 14.6. RATA/RAITTI-albumilta (lausutaan rata tai raitti) on aiemmin julkaistu ennätyksiä rikkonut single Ikuinen vappu, jolla on hallussaan yhteensä 60 päivää Spotifyn ykköspaikalla. Tämä tekee siitä pisimpään Spotifyn ykkösenä olleen kotimaisen kappaleen. Helmikuussa julkaistua kappaletta on striimattu lähes tuplaplatinan verran ja se on tällä hetkellä Spotifyn kakkosena ja radioiden kolmosena.

On ollut nättii tehdä Rata tai Raitti -levyy rauhassa, kun viime syksynä ja kuluvana keväänä on ollut ekaa kertaa rauhallisempi keikkatahti. Siistii saada levyllinen biisejä kesäks ulos”, JVG kommentoi.

JVG on kiistatta Suomen suosituin yhtye, jolla on hallussaan lukuisia Spotify-ennätyksiä ja peräti yhdeksän Emma-palkintoa. Yhtye on esimerkiksi Suomen eniten yhden päivän aikana striimauksia kerännyt artisti ja JVG:n megahitit Tarkenee ja Hehkuu olivat historian ensimmäiset suomenkieliset kappaleet, jotka rikkoivat 10 miljoonan striimin rajan. Tarkenee ja Hehkuu ovat myös kaikkien aikojen striimatuimmat suomenkieliset kappaleet. 

JVG:n edellinen albumi Popkorni julkaistiin ilman ennakkomarkkinointia elokuussa 2017 ja se on striimannut tuplaplatinaa. Joulukuussa 2017 julkaistu samanniminen kappale rikkoi juuri kolminkertaisen platinarajan eli sitä on striimattu yli 12 miljoonaa kertaa.

RATA/RAITTI on nyt ennakkomyynnissä Levykauppa Äx:ssä. Levyn voi tilata ennakkoon kotiin julkaisupäiväksi tästä linkistä.

Seuraa JVG:tä:
Instagram
Facebook
Spotify

Lataa promokuva täältä!
Kuvaaja: Niko Karlsson

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Rauha Kyyrö / Fullsteam
rauha@fullsteam.fi