13.5.2019
ANTTI KETOSEN DEBYYTTIALBUMI SUORAAN VIRALLISEN LISTAN KAKKOSEKSI

 

Antti Ketosen odotettu debyyttialbumi Olisitpa sylissäni julkaistiin reilu viikko sitten perjantaina 3. toukokuuta. Levy nousi heti ensimmäisellä listaviikollaan virallisen albumilistan sijalle 2. Fyysisenä levy oli viikon myydyin.

Tuntuuhan tämä ihan perhanan hienolta, olen aivan fiiliksissä! Kun kuulin listasijoituksesta, olin taksissa menossa laivakeikalle. Kyllähän se nosti tunteet pintaan, sillä levyn eteen on tehty paljon töitä, onnellinen Antti kiittelee.

Antti Ketosen jättihitiksi muodostuneen debyyttisinglen mukaan nimetyltä albumilta löytyvät Olisitpa sylissäni -kappaleen lisäksi sinkut Niin kaunis ja hiljattain julkaistu Ennen kuin alkaa ukkostaa. Uuden albumin tuottajana on toiminut Samuli Sirviö (mm. Ellinoora, Mikko Harju). Kuuntele levy täältä!

Tulevan kesän Antti Ketonen on intensiivisesti tien päällä ja hänet on mahdollista nähdä niin kesätapahtumissa kuin isoilla festareillakin. Katso kesän keikat täältä!

Antti Ketosen ensimmäinen soolosingle Olisitpa sylissäni julkaistiin elokuussa 2017. Biisin tarina on koko ajan kasvanut: se on striimannut platinaa, oli useamman kuukauden radioiden soitetuin kappale ja myös viime vuoden isoin radiobiisi Suomessa. Olisitpa sylissäni myös palkittiin viime vuonna Iskelmä-gaalassa Vuoden iskelmänä. Edeltäjänsä tapaan Niin kaunis -kappalekin on menestynyt radioiden soittolistoilla.

Lataa promokuva täältä.

Seuraa Antti Ketosta:
Facebook
Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat:
Matti Kaunisvesi / Warner Music Live
matti.kaunisvesi@warnermusic.com