3.5.2019
ANTTI KETOSEN ODOTETTU DEBYYTTIALBUMI JULKAISTIIN TÄNÄÄN

 

Antti Ketosen odotettu debyyttialbumi Olisitpa sylissäni julkaistiin tänään. Levyltä löytyvät jättihitiksi nousseen nimikappaleen lisäksi singlet Niin kaunis ja Ennen kuin alkaa ukkostaa. Uuden albumin tuottajana on toiminut Samuli Sirviö (mm. Ellinoora, Mikko Harju). Kuuntele albumi täältä!

Olisitpa sylissäni -singlen menestys on tuonut itselleni varmuutta ja olen päässyt tekemään soolouraa intohimoisesti. Olen haaveillut, että pääsisin kertomaan omakohtaisia ja läheltä nähtyjä tarinoita kappaleissani. Omien biisien tekeminen on ollut aikaisemmin vain kaukainen unelma mutta nyt olen päässyt toteuttamaan niitä yhdessä maan lahjakkaimpien tekijöiden kanssa. Keikoilla olen nähnyt kuinka kappaleet liikuttavat ja koskettavat kuulijoita, Antti Ketonen fiilistelee.

Hän on parhaillaan Olisitpa sylissäni -kiertueella, jonka jäljellä olevat paikkakunnat voit katsoa täältä. Tänä iltana artisti on mahdollista nähdä levynjulkaisukeikalla Helsingin Suvilahdessa TBA:ssa. 

Antti Ketosen ensimmäinen soolosingle Olisitpa sylissäni julkaistiin elokuussa 2017. Biisin tarina on koko ajan kasvanut: se on striimannut platinaa, oli useamman kuukauden radioiden soitetuin kappale ja myös viime vuoden isoin radiobiisi Suomessa. Olisitpa sylissäni myös palkittiin viime vuonna Iskelmä-gaalassa Vuoden iskelmänä. Edeltäjänsä tapaan Niin kaunis -kappalekin on menestynyt radioiden soittolistoilla.

Lataa promokuva täältä.

Seuraa Antti Ketosta:

Facebook
Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com 

Keikat:
Matti Kaunisvesi / Warner Music Live
matti.kaunisvesi@warnermusic.com