26.4.2019
VESALALLA SYKSYLLÄ KUUSI KONSERTTISALIKEIKKAA

 

Vesala on palannut keikkalavoille menestyksekkäästi loppuunmyydyllä klubirundilla ja ensimmäinen soolokeikka Hartwall Arenalla järjestetään 25. lokakuuta. Nyt julkistetaan vielä syksylle kuusi keikkaa konserttisaleihin, joissa Vesalan tuotanto saa jälleen uusia puolia upeissa ympäristöissä! Konserttisalikiertueen liput tulevat myyntiin torstaina 2.5. klo 9. Kiertue käynnistyy Turun Logomosta 27.9. ja päättyy Tampereen Tampere-talolle 13.10.

Tein elämäni ensimmäisen konserttisalikiertueen 2017, ja tuntui sen verran siistiltä ja tuli niin paljon oivalluksia että nyt on todella kiva toteuttaa salikonsertit uusilla ideoilla. Salikeikkoihin mahtuu suuria nyansseja ja sellaisia biisejä ja versioita jotka eivät parhaiten sovi klubi- ja festarilavalle. Erittäin hieno keikkavuosi rakentuu näistä erilaisista pätkistä, nähdään siis myös konserttisaleissa, olen todella fiiliksissä! – Paula Vesala

Konserttisaleja on tarkoitus kiertää kolmena peräkkäisenä viikonloppuna:

Vesala
Pe 27.9. Turku, Logomo
La 28.9. Espoo, Tapiolasali
Pe 4.10. Jyväskylä, Paviljonki
La 5.10. Lahti, Sibeliustalo
La 12.10. Hämeenlinna, Verkatehdas
Su 13.10. Tampere, Tampere-talo

Konsertit alkavat kello 19.00
Liput alk. 37,50€
Liput tulevat myyntiin torstaina 2.5. klo 9 Ticketmasterissa ja Lippupisteessä. 

Vesala on 2000-luvun renessanssinero, joka kuuluu Suomen lahjakkaimpiin taiteilijoihin. Vesalan musiikki on erityinen yhdistelmä taiteellista tinkimättömyyttä ja koko kansan tavoittavia pophittejä. Valtaosa Vesalan kappaleista on noussut radio- ja suoratoistolistojen soitetuimpien kappaleiden listoille. Debyyttisooloalbumi Vesala julkaistiin vuonna 2016 ja huikean vastaanoton saanut levy vahvisti Vesalan asemaa omaleimaisena artistina. Vesala on palkittu mm. arvostetulla Junnu Vainio –palkinnolla vuonna 2016 sekä vuoden 2017 Emma Gaalassa peräti neljällä Emmalla: Vuoden naisartisti, Vuoden pop, Vuoden biisi ja Vuoden albumi. Näiden lisäksi hän on ainoa nainen, joka on ollut ehdolla sekä Emma- että Jussi-palkinnon saajaksi.

Lataa pressikuva täältä!

Seuraa Vesalaa somessa: 
Facebook
Instagram

Promoottori:
Jake Hannula / Warner Music Live
jake.hannula@warnermusic.com

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Isadora Kamotskin / Warner Music Finland
isadora.kamotskin@warnermusic.com