26.4.2019
ROOPE SALMINEN & KOIRAT JULKAISIVAT HYVÄNTUULISEN KESÄBIISIN!

 

Useista hittibiiseistä tunnettu Roope Salminen & Koirat julkaisivat tänään uuden singlen Karavaani. Kappale on menevä ja hyväntuulinen kesäbiisi, jolla korostuu yhtyeen tiivis yhteishenki ja veljeys. Kuuntele biisi tästä!  

Tässä biisissä tiivistyy meidän bändin ydin. Keikkailu, yhteislaulut ja bailaaminen ovat niitä juttuja, joista kaikki alkoi. Isolla porukalla rundaaminen ja hyvän fiiliksen vieminen ympäri Suomea antavat järjettömän määrän energiaa. Karavaani on ennen kaikkea biisi yhteishengestä, yhtye kuvailee. 

Roope Salminen & Koirat on kahdenksanhenkinen musiikki- ja viihdealan monitaitureista koostuva bändi. Yhtyeen hittibiisejä ovat muun muassa Madafakin darra (feat. Ida Paul) sekä Tanssi se ulos (feat. Ellinoora), jotka molemmat ovat striimanneet tuplaplatinaa. Roope Salminen & Koirat on myös yksi Suomen kovimmista livebändeistä ja heidät tunnetaankin mielettömistä keikoistaan. 

Seuraa Roope Salmista & Koiria somessa:
Facebook
Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Keikat: 
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com