25.4.2019
JONNE AARONILTA UUSI ALBUMI TOUKOKUUSSA!

 

Jonne Aaron julkaisee uuden albumin Tiikerin raidat 10. toukokuuta. Levyn nimeä kantava sinkku ilmestyi huhtikuussa, ja nimikkobiisin lisäksi albumilta löytyvät aiemmat singlet Rooma, Kun jätät minua, Vihan sokaisema ja Mitä sä ajattelet

Ennenkuulematonta materiaalia edustavat groovaava Seitsemästä neljään, herkkää tunnelmaa ja vahvaa tulkintaa sisältävät Rakkauden talo ja Jos en sua saa sekä kaunis ja koskettava balladinomainen Rakastatko mua vielä, jolla on mukana laulaja Capri.

Levyn tuottajaksi valikoitui Jimmy Westerlund, jonka kanssa Jonne Aaron on tehnyt saumatonta yhteistyötä jo Negativen loppuajoista lähtien. Edellinen Risteyksessä-albumi syntyi myös yhteistyössä Westerlundin kanssa.

Tiikerin raidat -albumi on mielestäni urani vahvimpia kokonaisuuksia niin tekstillisesti kuin musiikillisestikin. Tällä hetkellä, kun malttamattomana odotan, että saan laulut ihmisille kuultavaksi, valmistaudumme myös tulevaan festivaalikesään perusteellisesti. Tulemme tuomaan myös livetuotantoon tuotannollisia sävyjä levyiltäni, Jonne kommentoi.

Jonne Aaron nähdään kesän festivaalikeikoilla ympäri Suomen kesäkuusta elokuun lopulle.

Biisilista:
1.    Tiikerin raidat
2.    Kun jätät minua
3.    Vihan sokaisema
4.    Rakkauden talo
5.    Jos en sua saa
6.    Rakastatko mua vielä 
7.    Rooma
8.    Mitä sä ajattelet (feat. Jeremy Folderol)
9.    Seitsemästä neljään

Katso kaikki Jonne Aaronin keikat täältä.

Lataa pressikuvat täältä.
Kuvaaja: Ville Juurikkala

Seuraa Jonne Aaronia:
Kotisivut
Facebook
Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynöt:
Taija Holm / Mediatiedotus ProPromotion Oy
taija@propromotion.fi

Keikat:
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com